OM EXTRAHUSET

Extrahuset Sweden AB drivs och startades utav entreprenören (Fredrik Andreasson) med bakgrund inom Bygg, Design, Försäljning och internationell handel. Extrahuset är ett bolag med stor rutin av produktion, design och projektledning. Vi får trygghet via starka partnerskap och delägare. Vi drivs hårt av att skapa och bygga hus som ni och vi kan vara väldigt stolta över.

Vi strävar alltid efter att skapa ett personligt och anpassat hus för dig med rätt funktion, design och pris. Alla våra hus är anpassningsbara efter dina behov och önskningar.

 

Läs mer om oss
Attefallshus planlösning
Visningshus

Upplev våra visningshus

För dig som vill uppleva ett Extrahus på nära håll har vi visningshus som vi gärna visar tillsammans med våra kunder i områden kring bland annat Stockholm, Åre, Halmstad, Göteborg och flera andra ställen runtom i Sverige.

Klicka här om du vill veta mer om våra visningshus.

Visningshus

Vad tycker kunderna om oss?

Vi byggde ett Bohuslän med loft på vår tomt för några år sedan för att ha som uthyrning och vi valde Extrahuset efter att ha jämfört olika tillverkare.
Det har vi inte ångrat. Processen var smidig, de var alltid lätta att nå, hjälpsamma, tillmötesgående och även nu efter flera år så hjälper de till om det är något. Ekonomiskt sett så blev det som vi hade hoppats, uthyrt under tiden och nu när vi ska sälja vårt hus så har detta extrahus på tomten bidragit stort till den värdeökning som blev.
Så allt på den här resan har varit positiv, från start till mål. Vi kan starkt rekommendera Extrahuset!
Tack Fredrik och övrig personal!
– Conny Sjöström
Läs fler recensioner på Trustpilot!

[contact-form-7 id="4116" title="Kontaktformulär 1"]
Välkommen till Extrahuset!

Kontakta oss om du vill veta mer

    Läs villkor