Fjällstuga Åre
Föregående
Nästa

Åre 30

Pris från 924 000 kr 
 

LILLA STUGAN MED STORA MÖJLIGHETER

Skapandet bakom Åre 30 startades faktiskt genom att en kund efterfrågade en utvecklad lösning av vårt redan framtagna hus Orust 30. Kunden ville framförallt skapa en större hall vilket är viktigt i ett stort som litet hus i fjällvärlden. Hallen ska vara en aktiv zon som möjliggör en enkelhet att kunna ta på och av sin skidutrustning men också för att skapa utrymme för förvaring av en del av utrustningen.

Vi skapade husmodellen tillsammans med kund

Det gjordes förändringar på både utseende exteriört så som interiört. För oss är detta en vanlig process med kund där Extrahusets affärsidé är att skapa personliga hus anpassade efter kundens önskemål. Men vi tror också att kvadrat-smarta husmodeller som Åre 30 kommer hjälpa kunden att lättare komma fram till ett beslut efter hur de på bästa sätt kan anpassa sitt alldeles egna Extrahus. Ännu en gång har det personliga samarbetet med en av våra kunder utmynnat i en ny fantastisk husmodell som kom att bli ”Åre 30”. 

Planlösningen

Planlösningen i Åre 30 är väldigt speciell och har anpassats efter att kunden framförallt önskade en större hall då det är ett måste i ett attefallshus som ska användas i fjällvärlden. Att kunna ha en större hall skapar möjlighet för rörelse och aktivitet vid ombyten av skidkläder. Åre 30 är helt enkelt ett attefallshus anpassat för den aktiva familjen, perfekt som ett komplement till den större fjällstugan eller för uthyrning till gäster.

Åre planlösning

Kort fakta om Åre 30

  • Skapad tillsammans med en av våra kunder.
  • Går att anpassa exakt efter dina specifika önskningar på design och funktion. 
  • Året runt boende standard som klarar av alla design- och konstruktionskrav. 
  • Leveras 100% nyckelfärdigt med totalentreprenad för ett fast pris.
  • Perfekt som komplement till den större fjällstugan eller sommarstugan.

INTRESSEANMÄLAN för Åre 30