Attefallshus Båstad

Attefallshus Båstad

  • Pris från: 1 009 000 kr (30 kvm)
  • Pris från: 904 000 kr (25 kvm)

Det breda attefallshuset med den perfekta utsikten

Vi har utvecklat Attefallshuset Båstad med ytterst noggranna detaljer. Allt för att skapa en förstklassig och komfortabel boendeupplevelse för dig som husägare. Husmodellen Båstad har vackra klassiska drag exteriört och en smart planerad design interiört. Huset har stora och breda fönster som ger dig en perfekt sikt utåt. Båstad är alldeles perfekt för tomten med utsikt över havet och ger dig som ägare unika möjligheter att kunna betrakta din omgivning. 

Skapat tillsammans med våra kunder

Attefallshuset Båstad var skapat tillsammans med en av våra kära kunder som blev ytterst nöjda med både bygget och servicen de fick från oss på extrahuset. Familjen Larsson i Kristinehamn var ute efter ett attefallshus där deras vuxna barn kunde sova över när de hälsade på men även som gäststuga för kära och nära. Familjen Larsson ville anpassa deras hus med att ha ett separat sovrum och ett riktigt badrum. Vi anpassade även husmodellen för att passa perfekt på familjen Larssons tomt. Materialvalet utgick från vårt grundsortimentet som håller en ytterst hög standard. Det tillsammans med en snygg finish gjorde att resultatet blev en strålande ny husmodell som kom att få namnet  Attefallshus Båstad. 

Smart och rymlig planlösning

Båstad kommer med en smart och riktig trappa upp till loftet istället för en stege. Under trappan upp till övervåningen finns det även en listigt skapad kökslösning som är speciellt anpassad för husmodellen Båstad. När vi tog fram huset tillsammans med våra kunder var det viktigt att kunna maximera ytan på bästa möjliga sätt. Detta löser vi smidigt med hjälp av smarta förvaringsmöjligheter och funktioner. Allrummets stora fönsterdörrar ger dig en direkt utgång ut på tomten och en alldeles enastående utsikt. 

Alla våra planritningar och husmodeller går att anpassa efter dina önskemål som kund. Vi skräddarsyr alltid som en del av vår service på extrahuset.

VAD INGÅR I EXTRAHUSETS GRUNDPRIS?

  • Arkitekthjälp för att skapa ditt alldeles unika och egna hus.
  • Möjlighet att skräddarsy ditt hus med hjälp av våra husbyggare.
  • Komplett kök ingår som en del av priset.
  • Fullutrustat Badrumspaket med kända och funktionella varumärken.

INTRESSEANMÄLAN för attefallshus Båstad