21 december, 2021

Häng med in i husproduktionen – Årets största julklappar!

Under december månad har produktionen varit i fullfart för att få ut årets största julklappar – våra små hus! Häng med in och få en inblick i vår husproduktion som slutför de sista leveranserna för året och även förbereder för att få ut nästa års första leveranser.

Vi har utvecklat en smart byggprocess där alla våra hus färdigställs inomhus i en trevlig och säker miljö för att sedans fraktas och installeras 100% nyckelfärdigt på tomter runt hela Sverige. Tack vare smart produktion, specialiserade hantverkare och tillgång till högkvalificerade byggvaror kan vi säkerställa en effektiv husproduktion. Leveranstiden på våra hus ligger på 4-5 månader från order till husleverans beroende på materialval och hus. Att bygga hus med bra kvalitet tar tid och samtidigt som huset byggs kan övriga delar i processen förberedas exempelvis grund, el, vatten. Det betyder att när huset väl står på plats så går färdigställandet snabbt. Vår fabrik har över 20 års erfarenhet av den nordiska marknaden med design, materialval och kravbild som är just anpassat för svenska och nordiska kunder.  

Byggare i husfabrik
Husproduktion
Husproduktion
Inifrån produktionen i december

Anpassas och skräddarsys unikt efter varje specifik kund

Alla våra hus är personliga och skräddarsys inifrån och ut efter kundens specifika önskningar på design, funktion och planlösning. Tillsammans med våra arkitekter tas en ritning fram till kunden som sedan godkänns av både fabrik och kund. När väl allt är påskrivet och klart startar planeringen för bebyggelsen av ett unikt och personligt hus. Detta är en av våra styrkor på Extrahuset där vi alltid anpassar husen så att det känns rätt för våra kunder. För oss är det väldigt viktigt att kunden ska ha en stor flexibilitet och kunna skräddarsy sitt hus efter sina förväntningar och krav. 

Orust 30 rött i fabrik
Uppsala 30 fabrik

Allt färdigställs i fabrik – från stålram till 100% nyckelfärdigt!

Från fabriken kan du följa husets resa från stålramen till att badrummet kaklas och köket färdigställs. På grund av vår konstruktion och med en fabrik av över 20 års erfarenhet av nyckelfärdiga husleveranser kan vi säkerställa en trygghet i kvalificerad produktion samt en trygg och säker leverans. Att använda sig av en stålrams-konstruktion ger många fördelar när det kommer till att bygga nyckelfärdigt. Med hjälp av stålramen kan vi lyfta husen i så kallade öglor vilket gör att det skapar en mindre påverkan på huset jämfört med om man använder sig av en annan konstruktion. 

Har du några frågor? Kontakta oss! 

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...