16 februari, 2021

Hemma hos familjen Wesley

I vårt andra hemma hos reportage möter vi Familjen Wesley som fick sitt unika Extrahuset levererat till boendet i Mölndal, Göteborg så tidigt som 2018. Huset köptes framförallt för att kunna ha ett boende under tiden som de gjorde en helrenovering av sitt hus men också för att kunna ge nära och kära en möjlighet för övernattning  vid besök.

För Göteborgsfamiljen Wesley var det viktigt att finna en husleverantör som tog hand om hela bygget det vill säga grundarbetet, inkopplingen till huset med mera. Att Extrahuset dessutom var baserat lokalt i Göteborg och erbjöd ett fast pris oavsett om det hände något oförväntat när projektet kom igång tycker de var betryggande. 

Kevin Wesley berättar att anledningen till att de valde Extrahuset som husleverantör var framförallt planlösningen som Extrahusets arkitekt tog fram med trappa istället för stege till loftet vilket möjliggjorde bra förvaring under trappan och med bra storlek på badrum samt vardagsrum. Dessutom togs ett fullutrustat kök fram för familjens matlagningsintresse. De jämförde olika alternativ och attefallshuset Bohuslän 25 med loft passade fint in med befintliga byggnader på tomten. 

VIKTIGA PUNKTER I SKAPANDET AV HUSET:

  • Bra plats i vardagsrummet
  • Trappa till loftet med ¨smart¨ förvaring under trappan.
  • Bra storlek på badrummet.
  • Komplett och funktionellt kök.
trappa i attefallshus
Den smarta trapplösningen som också erbjuder förvaringsmöjligheter

Vi har inga planer på att hyra ut huset just nu men det är en bra försäkring att ha tillgång till extra inkomst ifall något oförväntat skulle ske¨ säger Kevin.

När det kommer till materialval var det viktigt för familjen Wesley att det skulle vara bra standard och kvalité. Deras favoritdel i huset är köksdelen då de lagar mycket mat och just köksdelen är väl använd och fungerar utmärkt. Ett fåtal detaljer fick justeras efter leverans men det sköttes enkel och smidigt utan problem. Paret tyckte att standarden på huset var bättre än vad de förväntat sig före leverans. 

attefallshus kök
vitt attefallshus kök
Köket där familjen Wesley lagar mat

Kevin och Elize är väldigt nöjda med hur samarbetet har fungerat med Extrahuset. Det fanns bra stöd för dokumentation, ritningar samt ändringar i huset de ville ha. All pappersexcercis såsom anmälan till staden, planeringen av grundarbetet, leverans och inkoppling till huset med mera efter leverans var bekymmersfritt för oss. 

Vardagsrummet med franska glasdörrar ut till altanen.

Har ni några tips till framtida kunder?

Tänk på vad ni vill ha ert Extrahuset till och eventuella framtida användningsområde. Funktionalitet är viktigt oavsett om man använder huset själv eller tänker hyra ut det.

BOKA HUSVISNING?

Vill ni uppleva kvalitén och möjligheterna med ett attefallshus från Extrahuset? Då finns det möjlighet att boka husvisning i familjen Wesleys hus i Mölndal eller hos någon annan av våra kunder runtom i Sverige. Kontakta oss redan idag och upplev våra unika lösningar runt om i Sverige. Maila info@extrahuset.se eller gör en intresseanmälan längst ner i denna artikel. 

attefallshus natt

KORT FAKTA OM HUSET:

  • Hustyp: Attefallshus
  • Modell: Kundanpassad Bohuslän 25 med loft
  • Storlek: 25 kvm
  • Plats: Mölndal, Göteborg
  • Totalentreprenad: Ja, Extrahuset tog hand om hela entreprenaden!

BOKA MÖTE?

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...