Erbjudande på alla 30kvm Attefallshus/Bolundare

Spara 30.000kr på Alla Attefallshus/Bolundare 30kvm. Vid beställning innan 31 jan 2020. 

Extrahuset har kanske marknadens mest attraktiva och kompletta småhus lösningar. Vi erbjuder 100% nyckelfärdiga och skräddarsydda kvalitetshus med totalentreprenad till fastpris. 

Viktig notis. 30kvm är ännu inte beslutat av Riksdagen men blir sannolikt verklighet 1 mars 2020. Tiden går snabbt, det är hög tid att börja planera för sommar/vinter 2020. Beställ innan 31 jan 2020 för att få del av erbjudandet. Ni tar ingen risk eller kostnad. Extrahuset har som princip. Kund ska aldrig betala något innan det finns ett Startbesked från kommun på ert nya hus. Om det osannolika händer, 30kvm blir inte verklighet eller att ert hus inte blir godkänt, då bryts kontraktet (eller om ni då vill konvertera till 25kvm instället med samma erbjudande), alltså ingen risk, ingen betalning för er.

  • Extrahuset har flera olika planlösningar. Vi skräddarsyr alltid för att optimera möjligheterna. Det ingår i servicen.
  • Extrahuset hjälper er med bygganmälan, dokumentationen och kontakt med kommun. Ingår i servicen. Vi kommer planera och säkerställa att all information är redo och inlämnad till kommun direkt när möjligheten finns för 30kvm.
  • Om det osannolika händer, att 30kvm inte blir accepterat, då kommer vi hjälpa er att konvertera till 25kvm istället, med samma erbjudande.
  • Extrahuset hjälper er med total entreprenad vid behov/önskan. Alltid med fastpris.
  • Leverans tid, räknat från att kommunen har givit sitt BYGGSTART. Normal leveranstid ca 4-5 månader.
  • Maila [email protected] för frågor/funderingar kring planritningen, offert och produkt specifkation. Eller ring Fredrik (gbg) 0739-394038.

Bildgalleri NYA 30kvm hus