30 april, 2021

Lansering av Åre Skicross Edition 30

Ännu en gång har ett attefallshus tagits fram genom samarbetet mellan kund och Extrahusets team av arkitekter och experter. Åre 30 är likt många av våra andra husmodeller skapta genom kundens unika önskningar på design, funktion och planlösning. Vi blev så nöjda med slutresultatet att vi kunde inget annat än att lägga till det i vårt sortiment. Extrahuset har som sagt alltså inget fast sortiment utan drivs utav att skapa dina unika lösningar under ¨Skapa ditt unika attefallshus.¨ Läs mer om vår nya husmodell – perfekt för den aktiva familjen i fjällen!  

ÅRE SKICROSS EDITION (30)

Arkitekten och utvecklingsgruppens tankar bakom huset

¨Skapandet bakom Åre 30 startades faktiskt genom att en kund efterfrågade en utvecklad lösning av vårt redan framtagna hus Orust (30). Kunden ville framförallt skapa en större hall vilket är viktigt i ett stort som litet hus i fjällvärlden. Hallen ska vara en aktiv zon som möjliggör en enkelhet att kunna ta på och av sin skidutrustning men också för att skapa utrymme för förvaring av en del av utrustningen. På liknande tankesätt tog vi fram våra fjällstugor som du kan läsa mer om här: Lansering av fjällstugor.

Det gjordes också förändringar på både utseende exteriört så som interiört. För oss är detta en vanlig process med kund där Extrahusets affärsidé är att skapa personliga hus anpassade just efter kunden. Men vi tror också att kvadrat-smarta husmodeller så som Åre 30 kommer hjälpa kunden att lättare komma till ett beslut hur man bäst kan anpassa sitt Extrahus. Ännu en gång har samarbetet med kund gynnat ut i en ny fantastisk husmodell kallad Åre 30. ¨

Attefallshus Åre
Åre interiör attefallshus
Interiörförslag från Åre 30

Hur tänkte ni med planlösningen?

Planlösningen i Åre 30 är väldigt speciell och har anpassats efter att kunden framförallt önskade en större hall då det är ett måste i ett attefallshus som ska användas i fjällvärlden. Att kunna ha en större hall skapar möjlighet för rörelse och aktivitet vid ombyten av skidkläder. Åre 30 är helt enkelt ett attefallshus anpassat för den aktiva familjen. Planlösningen innebär också ett rymligare sovloft och optimerat för maximalt antal bäddar i huset. Huset har funktioner så som ett sovrum på nedervåningen med plats för en våningssäng som möjliggörs pågrund av en maximal takhöjd. Det finns också ett rymligt vardagsrum med bäddsoffa och ett sovloft i huset. Detta skapar 4-6 naturliga bäddar i ett attefallshus på 30 kvadratmeter. Perfekt som ett komplement till fjällstugan eller för uthyrning.  

Åre planlösning
Förslag på planlösning
Vardagsrum attefallshus
Badrum Åre 30

ÅRE SKICROSS EDITION (30)

Snabb fakta

  1. Skapad tillsammans med kund!
  2. Går att anpassa efter dina specifika önskningar på design och funktion. 
  3. Året runt boende standard som klarar alla design- och konstruktionskrav. 
  4. Leveras 100% nyckelfärdigt med totalentreprenad för ett fastpris.
  5. Perfekt som komplement till fjällstugan eller sommarstugan.

Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.
Klicka här för att göra en intresseanmälan på huset!

Attefallshus Åre snö

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...