15 oktober, 2021

Lansering av Fritidshuset Kivik

Om ni inte redan visste det så skräddarsyr Extrahuset unika husmodeller och inte bara utefter de husen som visas upp på hemsidan. Detta hus skapades en gång i tiden tillsammans med vår kund (Familjen Mattsson) i en fjällstuga variant. På grund av det fantastiska resultatet har vi valt att ta fram en fritidshus modell av just detta huset. En sommardröm där du kan spendera värdefull tid med hela familjen sommar som vinter.

Fritidshuset Kivik (72)

Arkitekten och utvecklingsgruppens tankar bakom huset

¨Samarbetet samt utvecklingen med kund för att hitta en lösning som passar är något vi dagligen jobbar med. Samma process utfördes när detta huset skapades. Förr var fritidshuset en enklare lösning med lägre standard. Ett hus som man kanske byggde själv och inte utnyttjade mer än under de bästa sommarveckorna under året. Idag är det högre standard som gäller och kraven har dessutom höjts på husen. Idag vill vi ha hus som fungerar minst lika bra som villan eller lägenheten. Samt att allt fler människor funderar på att bosätta sig i sitt fritidshus efter pensionen. Husen vi skapar och levererar är just därför anpassade med hög standard när det både gäller isolering, fönster och kvalité på material. Husen är anpassade för åretruntstandard och planlösningen är dessutom oftast optimerad med flera bäddar vilket ger många positiva fördelar. Fritidshuset Kivik är på vårt planlösnings-förslag optimerat för 6-8 bäddar vilket ger fördelar för att kunna samla hela familjen men också för att kunna maximera uthyrningsmöjligheterna.¨

Föregående
Nästa
Planlösning Fritidshus
Förslag på planlönsning Kivik 72

Hur kan man skräddarsy sitt unika hus med er?

Alla våra planlösningar eller hus för den delen är enbart förslag på hur det kan se ut. Vi anpassar husen med dig och våra arkitekter som en del av vår service. På detta sättet kan vi skräddarsy ett unikt anpassat hus efter dina önskningar. Oavsett om du har egna ritningar, arkitektritningar eller bara har startat tankeprocessen av hur du vill att ditt hus ska se ut så kan vi hjälpa dig vidare. Ta kontakt med oss genom att antingen skicka in en intresseanmälan på ett av våra hus eller maila info@extrahuset.se så startar vi processen med din personliga husrådgivare. 

Interiör fritidshus
Sovrum fritidshus
Badrum fritidshus
sovrum våningssäng
förslag på interiör Kivik 72

FRITIDSHUS KIVIK (72)

Snabb fakta

  1. Går att anpassa efter dina specifika önskningar på design och funktion. 
  2. Året runt boende standard som klarar alla design- och konstruktionskrav. 
  3. Leveras 100% nyckelfärdigt med totalentreprenad för ett fastpris.
  4. Anpassat för uthyrning!

Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.
Klicka här för att göra en intresseanmälan på huset!

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

november 23, 2021

Visningshelg i Stockholm!

Visningshelg i Stockholm Attefallshus Mälaren 30. Lördagen och söndagen den 4 - 5 december 10:00 - 17:00. Maila...

november 15, 2021

Vad är en trygg attefallshus...

Att bygga attefallshus är inte alltid lätt, och dessutom inte om man gör det för första gången. Att kunna ta...

november 9, 2021

Leverans av Åre Skicross Edi...

Genom samarbetet mellan kund, Extrahusets arkiteter samt vår samarbetspartner Svenska Skicrosslandslaget har detta...