07 juli, 2020

Lansering av ny hemsida

I slutet av förra veckan lanserade vi en helt ny hemsida, skräddarsydd efter våra visioner och planer med Extrahuset. Tillsammans med att vi växer tyckte vi det var dags för en förändring, och en uppfräschning av vår hemsida.  
 
Det är inte bara en uppfräschning av hemsidan vi vill också bidra till en mer lättnavigerad sida för er besökare så att ni ska kunna finna informationen ni letar efter. Vi har också adderat en leadcaller i form av en ”fråga oss!”  knapp som kommer hjälpa er att snabbt och lätt kunna ta kontakt med oss på Extrahuset för rådgivning.

Vi har dessutom lagt till Extrahusets hus-blogg där vi kommer uppdatera er med dem senaste nyheterna angående våra olika husmodeller. Vi kommer även dela med oss av nyttig information om aktuella regler, erbjudanden och användbara tips angående våra småhus.

Vårt sortiment på Extrahuset växer för varje dag då vi skräddarsyr efter kundens krav och förväntningar. Det gör det otroligt viktigt för oss att kunna visa upp våra olika husmodeller på ett rent och snyggt sätt. Med hjälp av den nya hemsidan, hoppas vi att ni lättare ska kunna finna rätt bland era olika favorithus oavsett om det gäller ett attefallshus, fjällstuga, fritidshus eller annan skräddarsydd lösning.  
 
Vår nya hemsida kommer vara indelad i fyra huvudkollektioner – Attefallshus, Fritidshus, Fjällstugor, 30 kvm. Vi har bibehållit vår populära husbyggare där du kan lägga till dina speciella tillval på huset när du gör din intresseanmälan.  

Sist men inte minst vill vi tacka suveräna företaget We Are Woonderland som har hjälpt oss med hela processen av lanseringen av vår nya hemsida. 
 
Med vänliga hälsningar,  
Team Extrahuset.
Små hus stora möjligheter.
 

ANDRA INLÄGG

november 22, 2022

Visningshelg i Stockholm (Tyr...

Nu är det premiär för vår populära visningshelg i Tyresö. Vi visar upp vårt Attefallshus Orust 30 som har...

november 15, 2022

Husvisning i Göteborg 4 dece...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa vår visningshelg. Nu genomför vi  husvisning i...

november 9, 2022

Visningshelg i Höllviken 26 ...

Nu är det ännu en gång dags för vår populära visningshelg i Höllviken. Vi visar upp vårt Attefallshus Orust 30...