09 juni, 2021

Lansering av Sälen 48

Vi är väldigt stolta över att kunna lansera en husmodell som ännu en gång har skapats genom samarbetet mellan kund och Extrahuset. Huset som vi valt att kalla Sälen 48 är framtaget genom att kund önskade att ta fram sin egna husmodell – något som ingår i vår service. Resultatet blev så bra att vi valde att ta fram det till vårt sortiment av fjällstugor. Läs mer om Sälen 48 som självklart går att anpassa efter dina unika preferenser på design och funktion.

SÄLEN (48)

Arkitekten och utvecklingsgruppens tankar bakom huset

¨Samarbetet samt utvecklingen med kund för att hitta en lösning som passar är något vi dagligen jobbar med. Samma process utfördes när detta huset skapades, Sälen 48 är en kundmodell som blev så bra att vi tyckte den skulle bli en del av våra inspirationsmodeller på hemsidan. Huset är anpassat för att kunna vara en liten fjällstuga för den aktiva familjen. En stor och rymlig hall är en viktig funktion i en fjällstuga – dessutom att försöka maximera antalet bäddar genom smarta lösningar så som sovloft och utrymme för en bäddsoffa är andra viktiga funktioner. Genom en snygg utsida och en smart insida kan man skapa en fjällstuga anpassad för kundens unika behov. Huset är bara ett förslag och kan självklart som alla andra våra husmodeller anpassas efter den unika kundens specifika önskningar.¨

Sälen 48 exteriör
Planlösning Sälen 48
Förslag på planlösning Sälen 48

Hur tänkte ni med planlösningen?

Planlösningen i Sälen 48 är anpassad för att passa en aktiv familj i fjällvärlden. Vår tanke bakom den är att dels försöka maximera antalet bäddar så att så många som möjligt ska få chansen att kunna åka med på skidsemestern. Men vi har också tänkt på funktioner som en stor och rymlig hall för att underlätta ombyte och avklädande av skidkläder och dylikt. Andra funktioner som vi har fått in är den obligatoriska bastun i en fjällstuga. 

Alla våra planlösningar är enbart förslag på hur det kan se ut och man kan tillämpa alla planlösningar på vilket attefallshus man vill. Vi anpassar husen med dig som en del av vår service. Detta för att uppfylla dina unika önskningar på design och funktion. Kontakta oss på Extrahuset så berättar vi mer.

Interiör Sälen 48
Sälen 48 badrum
Bastu i Sälen 48
Hall Sälen 48
Interiörförslag Sälen 48

SÄLEN (48) 

Snabb fakta

  1. Går att anpassa efter dina specifika önskningar på design och funktion. 
  2. Året runt boende standard som klarar alla design- och konstruktionskrav. 
  3. Leveras 100% nyckelfärdigt med totalentreprenad för ett fastpris.
  4. Perfekt som komplement till villan eller fritidshuset.

Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.
Klicka här för att göra en intresseanmälan på huset!

Sälen 48

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...