22 april, 2021

Lansering av Stockholm 30

Som en trevlig present inför helgen lanserar vi idag (torsdag) vår senaste husmodell attefallshuset Stockholm 30. Med en smart insida och en fantastisk utsida har ännu en gång samarbetet mellan kund och Extrahuset gynnat ut i en ny vacker husmodell kallad Stockholm 30. Ett hus med inspiration ifrån Stockholms villaområden och skärgård presenterar vi härmed vår tappning på ett New England attefallshus. Läs mer om vår nya husmodell som självklart även går att anpassa efter dina unika preferenser på design och funktion. 

Stockholm (30)

Arkitekten och utvecklingsgruppens tankar bakom huset

¨Skapandet bakom Stockholm 30 startades genom att flertalet kunder har efterfrågat ett New England Attefallshus på vår sida Skapa ditt unika attefallshus.  Utifrån detta stora intresse har vi skapat ett attefallshus inspirerat av en New England stil i Extrahusets tappning. Vi blev så nöjda med slutresultatet av huset så vi valde att ta fram det till en av våra husmodeller. De flesta husen ni kan se på vår hemsida är hus som har skapats tillsammans med våra kunder och det är något som vi kommer fortsätta att göra. Med en smart insida och en fantastisk utsida har ännu en gång samarbetet mellan våra kunder och Extrahuset gynnat ut i en ny fantastisk husmodell kallad Stockholm 30. ¨

Attefallshus Stockholm 30
Stockholm 30 interiör
Interiörförslag från Stockholm 30

Hur funkar processen?

Vi gör processen väldigt enkel för dig som kund. Efter du skickat in en intresseanmälan kommer vi på Extrahuset kontakta dig för att gå igenom dina önskningar, krav och funderingar. Efter det så genomför vi oftast ett tomtbesök samt att du får komma och besöka ett av våra visningshus som vi har runtom i Sverige. Om vi sedan väljer att gå vidare i processen får du tillgång till vår husbyggare där du kan skräddarsy dina materialval i huset. Har du dessutom önskningar på att modifiera huset ännu mer erbjuder vi 7 timmar arkitekthjälp tillsammans med våra arkitekter där du kan komma med dina invändningar och skapa ditt drömhus. Vi hjälper gärna till med hela entreprenaden där vi har kunskapen och kontakterna för att bidra med en trygg och säker byggprocess genom en hundraprocentig totalentreprenad för ett fastpris. Har du mer funderingar gällande processen, ta kontakt med oss så berättar vi mer. Annars får du njuta av fler bilder av vår senaste husmodell Stockholm 30 nedan. 

Interiör sovrum stockholm 30
Sovrum på nedervåningen
Loft Stockholm 30
Sovloft
Badrum
Planlösning Stockholm 30
Förslag på planlösning

Stockholm (30)

Planlösning

Förslaget på planlösningen i Stockholm 30 har tagits fram av våra arkitekter och utvecklingsgrupp för att maximera utrymmet i ett attefallshus på 30 kvadratmeter. Med en kvadrat-smart planlösning har man skapat en öppen planlösning i detta lite mer exklusiva attefallshus med ett rymligt kök och vardagsrum. Takkupan på huset gör takhöjden högre i huset och skapar en lyxigare känsla i den sociala ytan. Huset är också utrustat med ett sovrum på nedervåningen samt ett sovloft som skapar 4 naturliga sovplatser. 

Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.
Klicka här för att göra en intresseanmälan på huset!

Attefallshus Stockholm 30

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

november 22, 2022

Visningshelg i Stockholm (Tyr...

Nu är det premiär för vår populära visningshelg i Tyresö. Vi visar upp vårt Attefallshus Orust 30 som har...

november 15, 2022

Husvisning i Göteborg 4 dece...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa vår visningshelg. Nu genomför vi  husvisning i...

november 9, 2022

Visningshelg i Höllviken 26 ...

Nu är det ännu en gång dags för vår populära visningshelg i Höllviken. Vi visar upp vårt Attefallshus Orust 30...