09 november, 2021

Leverans av Åre Skicross Edition till Järpen

Genom samarbetet mellan kund, Extrahusets arkiteter samt vår samarbetspartner Svenska Skicrosslandslaget har detta attefallshus tagits fram som det perfekta Extrahuset i fjällvärlden. Perfekt som komplement till den permanenta bostaden eller till fjällstugan. Resultatet av modellen blev så bra att det togs fram som en av våra arkitektritade modeller med namnet Åre Skicross Edition. Första leveransen skedde i dagarna till Järpen.

Från fabrik till Järpen!

I videon ovan ser du en video från vår fabrik innan huset gjordes redo för leverans till Järpen. Våra hus byggs inomhus i en kontrollerad miljö som skapar många fördelar – inte minst under denna vinterårstid. På så sätt kan vi bland annat bygga och leverera hus under hela året. Denna gången var det ett Åre Skicross Edition 30 som hade anpassat efter kundens önskningar på design, funktion och planlösning. Attefallshuset är dels anpassat för ett aktivt liv i den nordiska fjällvärlden med exempelvis en större hall för att lättare kunna förvara men också genomföra ombyten av exempelvis skidkläder. Man får också plats för exempelvis torkskåp och annat dylikt som kan vara en väldigt bra funktion i fjällvärlden. Huset är också anpassat med två sovloft för att maximera möjligheten med antal bäddar i huset, dessutom kan man också få plats för en bäddsoffa i vardagsrummet för att kunna erbjuda 4-6 naturliga bäddar. 

Leveransen av ett 100% nyckelfärdigt attefallshus skedde under måndagen den 8 november till ett snöigt Järpen. Nedan kan du se bilder på huset dagen efter leverans. 

Kök åre skicross
Åre - köket
Interiör attefallshus

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

maj 25, 2022

Möt våra kunder som hyr ut ...

I denna artikeln möter vi tre av våra kunder som anpassat sitt hus för uthyrning. Anders & Helen från...

maj 19, 2022

Häng med in i vårt attefall...

I dagens artikel så kommer ni få hänga med in i ett Falsterbo 30 - Attefallshus. Rundvisningen filmas av vår...

maj 3, 2022

Visningshelg i Skummelövsstr...

Nu är det premiär för vår populära visningshelg i Skummelövsstrand under 14 - 15 maj. Vårt attefallshus -...