04 februari, 2022

Rundvandring i tre olika attefallshus

I dagens artikel så kommer ni få hänga med in i tre olika hus från Extrahuset. Dessa rundvandringar filmas och genomförs av våra kunder som har filmat inuti deras unika attefallshus. Häng med in och upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från oss på Extrahuset. 

#1 Extra brett Attefallshus Mälaren 30.

Första huset i dagens artikel är ett extra brett Mälaren 30 ett attefallshus som levererades till Kristinehamn. Ett kvadratsmart attefallshus som exempelvis har utrustats med ett sovrum på bottenvåningen med 180-säng. En smart trapplösning upp till sovloftet som inte tar utrymme från stora och öppna ytor i kök och vardagsrumsdelen. En planlösning som har anpassats mellan kund och Extrahusets arkitekter för att skapa detta fantastiska hus på videon nedan. Detta huset finns också tillgängligt för privata husvisningar. 

#2 Attefallshus Bohuslän 30

Andra huset i dagens artikel är ett Bohuslän 30 som levererades till Eskilstuna. Huset har exempelvis funktioner som ett stort kök som har kombinerats med ett vardagsrum. Vår smarta trapplösning som går upp till sovloftet samt ett minimalistiskt och stilrent badrum. Detta huset finns också tillgängligt för privata husvisningar i Eskilstuna. 

#3 Attefallshus Orust 30

Tredje huset i dagens artikel är vår populäraste husmodell Orust 30. Huset visas upp av våra kunder Anders & Helen i Göteborg som visar upp sitt fantastiska hus samt exempelvis pratar om olika kvadratsmarta lösningar de har utrustat sitt hus med. Varför inte använda sovrummet på bottenvåning som både sovrum men också hemma-gym? 

Har du några frågor? Kontakta oss! 

ANDRA INLÄGG

september 27, 2022

100 husvisningar i nästan he...

Under helgen 24-25 september genomförde vi en storslagen visningshelg där vi bjöd in till husvisning i Tyresö,...

september 13, 2022

Visningshelg i Stockholm (Tyr...

Nu är det premiär för vår populära visningshelg i Tyresö. Vi visar upp vårt Attefallshus Orust 30 som har...

september 12, 2022

Visningshelg i Göteborg R...

Nu är det premiär för vår populära visningshelg i Billdal. Vi visar upp vårt Attefallshus Stockholm 30 som har...