04 februari, 2022

Rundvandring i tre olika attefallshus

I dagens artikel så kommer ni få hänga med in i tre olika hus från Extrahuset. Dessa rundvandringar filmas och genomförs av våra kunder som har filmat inuti deras unika attefallshus. Häng med in och upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från oss på Extrahuset. 

#1 Extra brett Attefallshus Mälaren 30.

Första huset i dagens artikel är ett extra brett Mälaren 30 ett attefallshus som levererades till Kristinehamn. Ett kvadratsmart attefallshus som exempelvis har utrustats med ett sovrum på bottenvåningen med 180-säng. En smart trapplösning upp till sovloftet som inte tar utrymme från stora och öppna ytor i kök och vardagsrumsdelen. En planlösning som har anpassats mellan kund och Extrahusets arkitekter för att skapa detta fantastiska hus på videon nedan. Detta huset finns också tillgängligt för privata husvisningar. 

#2 Attefallshus Bohuslän 30

Andra huset i dagens artikel är ett Bohuslän 30 som levererades till Eskilstuna. Huset har exempelvis funktioner som ett stort kök som har kombinerats med ett vardagsrum. Vår smarta trapplösning som går upp till sovloftet samt ett minimalistiskt och stilrent badrum. Detta huset finns också tillgängligt för privata husvisningar i Eskilstuna. 

#3 Attefallshus Orust 30

Tredje huset i dagens artikel är vår populäraste husmodell Orust 30. Huset visas upp av våra kunder Anders & Helen i Göteborg som visar upp sitt fantastiska hus samt exempelvis pratar om olika kvadratsmarta lösningar de har utrustat sitt hus med. Varför inte använda sovrummet på bottenvåning som både sovrum men också hemma-gym? 

Har du några frågor? Kontakta oss! 

ANDRA INLÄGG

januari 31, 2023

Visningshelger i februari

Funderar du på ett nytt Attefallshus? Då ska du inte missa att komma på en av våra fantastiska visningshelger! Du...

januari 29, 2023

Husvisning i Göteborg 12 feb...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa vår visningshelg. Nu genomför vi  husvisning i...

januari 29, 2023

Husvisning i Trelleborg 12 fe...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa vår visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...