Materialval

Välj mellan fem stilpaket eller skapa din egen design.

Vi på Extrahuset vill att du ska känna dig helt nöjd med ditt nya hem och därför är valet av inredningsdetaljer och materialval en viktig del av processen. Genom att erbjuda fem olika inredningspaket kan du enkelt välja den stil och atmosfär som passar dig bäst. Men om du vill ha ännu mer flexibilitet kan du använda vår huskonfigurator och skapa ditt eget unika hem med de material och detaljer som du själv väljer. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att vi kommer att hjälpa dig att skapa ett hem som är både vackert och funktionellt.

Standard och tillval i ett Extrahus

Nedan kan du gå igenom både vår standard- och tillvalskatalog, samt se vilka olika vitvaror som ingår i våra kökspaket. Genom detta kan du få en bättre överblick över vad som ingår i vårt hus och vilka tillval som är tillgängliga. Detta kan vara en bra startpunkt innan du bestämmer dig för att bygga ditt hus i vår husbyggare. För att få tillgång till husbyggaren, kontakta oss så hjälper en av våra ansvariga säljare dig gärna

  Välj en stil som passar dig med våra stilpaket.

  Extrahuset erbjuder inte bara möjligheten att anpassa sitt hus med valfria tillval, utan också stilpaket för att förenkla processen. Dessa stilpaket har utvecklats i samarbete med experter inom området, för att tillgodose olika smaker och stilar. Med dessa stilpaket får du en enhetlig och genomtänkt design som passar dina behov och önskemål.

  Skärgård

  Skärgård är en tidlös och stilren stil som är inspirerad av skärgården och dess naturliga omgivningar. Den präglas av ljusa färger och eleganta hantverksdetaljer som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Skärgårdsdesign är ett utmärkt val för dem som söker en elegant och tidlös design som kan anpassas till olika stilar och trender, och som passar både moderna och traditionella hem.

  Skandinavisk

  Skandinavisk design har alltid varit känd för sin enkelhet och funktionalitet, och användningen av olika träslag är en viktig detalj i detta. I köket är träet fortfarande en självklarhet, både för dess vackra estetik och dess praktiska användning. En annan trend är att kombinera trä och sten för att skapa en harmonisk känsla och en fin kontrasterande balans. Denna designfilosofi strävar efter att skapa en minimalistisk och naturlig känsla som är både tidlös och modern.

  Modern

  Modern design strävar efter att skapa en unik och personlig stil genom att använda rena linjer och dramatiska färgval. Genom att använda minimalistiska element kan man skapa ett intryck av enkelhet och funktionalitet som samtidigt ger utrymme för kreativitet och individualitet. Att kombinera detta med djärva färger kan ge huset en unik karaktär och verkligen sätta tonen för dess stil och uttryck.

  Industriell

  Industriell design kännetecknas av en rå och rakt framåt stil med fokus på funktion. Detaljer som förstärker den raka och enkla känslan på utsidan är ett viktigt inslag. Genom att använda robusta material och framhäva de industriella elementen kan man skapa en unik och trendig design som ger ett intryck av tuffhet och funktionalitet. Industriell design passar perfekt för dem som söker en stilren och modern design som betonar funktionen och praktikaliteten.

  Fjäll

  Fjälldesign är en stil som präglas av hög kvalitet, funktionalitet och god design. Inredningen är vanligtvis enkel och minimalistisk, med träpaneler i brunlasyr som en vanlig detalj. Material från naturen används ofta för att skapa en harmonisk och naturlig känsla i rummen. Funktionalitet är också en viktig faktor i fjälldesign, med möbler och inredning som är praktiskt utformade för att passa in i det nordiska klimatet och livsstilen. Genom att kombinera hög kvalitet, funktionalitet och god design med material från naturen skapas en trivsam och unik fjällmiljö i våra extrahus.

  Skapa din egen design: Välj fritt från vår husbyggare.

  Om du inte hittar något stilpaket som passar dig kan du istället välja att skräddarsy dina materialval efter dina preferenser i vår husbyggare. Hos Extrahuset får du tillgång till hela sortimentet av standard- och tillvalsval, både invändigt och utvändigt.

  Extrahuset garanterar högsta standard med exempelvis ett skräddarsytt mellankök och vitvaror från välkända varumärken, samt ett fullt fungerande badrum med kakel och klinker som standard. Husen byggs med gedigen konstruktion och hantverk, vilket ger hög kvalitet som vi är stolta över. Utöver standardvalen finns också möjligheten att välja bland ett stort utbud av tillval för att sätta din personliga prägel på ditt hus, till exempel olika köks- och badrumsprodukter, golv, trappor, kakel och klinker, värmelösningar samt flera andra smarta, snygga och funktionella val.

  Leveransdeklarationen:

  Se vår leveransdeklaration för mer ingående gällande vår standard & konstruktion.

  Tillvalskatalog:

  Se vår tillvalskatalog för att få en bättre överblick av våra standardval samt tillval både invändigt och utvändigt.

  Kontakta oss

  Vad kan vi hjälpa dig med?

   * Obligatoriska fält