18 december, 2020

SMÅ HUS – STORA JULKLAPPAR!

Vi på Extrahuset brinner för att ge små hus stora möjligheter. Därför skräddarsyr vi våra hus i varje detalj för att matcha kundens krav och önskningar. Under december månad har vi levererat fyra unika attefallshus anpassade för den specifika kunden. I denna artikeln summerar vi december månads leveranser som avslutades under torsdagen den 17:e december med en nyckelfärdig leverans av små hus – stora julklappar i Strömstad. 

Åre 10 december – Attefallshus 30 kvm

Vi startade december månad med att genomföra Extrahusets första leverans av små hus, stora julklappar till Åre. Leveransen genomfördes till ett av Åres smultronställe det vill säga Totthyllan. Ett trettio meters lyft som fick genomföras med hjälp utav en mobilkran för att få det nyckelfärdiga huset på plats. Däremot är det alltid speciellt för oss att leverera hus till fjällvärlden, dels för vårt nära samarbete med svenska skicrosslandslaget där vi tillsammans utvecklat våra fjällstugor. Men också för att vi på Extrahuset som många andra har en speciell uppskattning till fjällvärlden efter flertalet skidsemestrar med familjen. Som många andra spenderade med nära och kära på olika skidresorter runt om i den svenska fjällvärlden.

Lyft mobilkran Attefallshus Attefallshus Åre

Höllviken 14 december – Mälaren 30

Vi levererade under måndagen den 14 december vårt andra hus för månaden till Höllviken. En attefallshus-modell anpassad i färg och form för den specifika kunden. Ett kund anpassat Mälaren 30 med detaljer som en grön dörr och ett entrétak som var väldigt viktiga detaljer exteriört för vår kund. Att få uppleva glädjen med kunden före, under och efter leverans är något som vi alltid uppskattar när vi levererar hus.

Gult attefallshus på kranbilGult attefallshus 30 kvm

Motala 16 december – Attefallshus 30 kvm

Onsdagen den 16 december var vår tredje leverans denna månaden, denna gången begick resan från Höllviken till Motala. Den gula färgen på huset verkar vara något av månadens färg under December 2020. 3 av våra 4 kunder under december månad har just skräddarsytt sitt hus efter denna färgkombinationen.

Attefallshus förberedelse Extrahuset leverans

Strömstad 17 december – Attefallshus

För att slutligen sammanfatta torsdagen den 17 december fortsatte utdelningen av hus vidare mot Strömstad för att leverera sista julklappen under december månad. Men som tidigare nämnt så var även detta huset anpassat i månadens färgkombination – gult. Som ett resultat av att vi tycker att små hus bör skräddarsys inifrån och ut, skapar vi alla våra hus för att matcha kundens önskningar. Därför anpassar Extrahuset sina hus både i design, funktion samt utformning tillsammans med er. Från idé till ett färdigt hem.

Lyft av attefallshusGult attefallshus

Summeringen av december månad, är en lyckad månad där vi förberett oss inför 2021 där produktionen går på högvarv i fabrik. Under första kvartalet ska vi leverera hela tjugo hus runt om i Sverige. Däremot vill vi också passa på att tacka alla kunder som valt Extrahuset. Att få uppleva denna resan vi har startat tillsammans med er är något vi är väldigt stolta över.

Vi vill önska er alla en god jul och god fortsättning. Vill ni diskutera möjligheterna att få ett Extrahus under 2021? Tveka inte på att kontakta oss så kan vi berätta mer om möjligheterna. Klicka här för att boka ett möte! 

SMÅ HUS – STORA JULKLAPPAR!
EXTRAHUSET

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...