Fjällstuga Storklinten
Föregående
Nästa

Storklinten 58

Pris från 1 739 000 kr 
 

Den Moderna och Praktiska fjällstugan 

Storklinten 58 är vår senaste fjällstuga som har tagits fram genom ett samarbete mellan kund och vår arkitektfirma Archline AB. Husmodellen Storklinten 58 är speciellt ritad och utvecklad för att rymma mycket på en liten yta. Detta betyder att hela 4-6 personer kan bo i huset samtidigt, perfekt för den aktiva familjen uppe i det nordiska fjällandskapet. Oavsett hur din situation ser ut så kan huset anpassas för att passa dina specifika behov och önskemål. 

Storklinten 58 är ett komplett hus med en stor och rymlig hall. Huset rymmer och har flera smarta funktioner för att underlätta för människor med en aktiv livsstil. För att ni som boende ska få plats med en stor mängd saker och utrustning kommer huset utrustat med flera listiga förvaringsmöjligheter. Till exempel så kommer husets trappa med en smart inbyggd förvaringsyta. Eller om du klättrar upp på det inventiösa kryploftet finner du ordentligt med utrymme för både förvaring och säng.

Vardagsrummet är rymligt och öppet så att du och ditt sällskap kan umgås med varandra utan att känna någon trängsel eller irritation. Mys ner dig i soffan eller fåtöljen samtidigt som du njuter av den behagliga värmen från den gnistrande veden i kaminen. Koppla av, ta en het kopp kaffe och njut fullständigt av det som din omgivning har att bjuda på genom husets kristallklara fönster.

VAD INGÅR I EXTRAHUSETS GRUNDPRIS?

  • Arkitekthjälp för att skapa ditt alldeles unika och egna hus.
  • Möjlighet att skräddarsy ditt hus med hjälp av våra husbyggare.
  • Komplett kök ingår som en del av priset.
  • Fullutrustat Badrumspaket med kända och funktionella varumärken.

INTRESSEANMÄLAN för STorklinten 58