14 januari, 2022

Vart har vi levererat hus?

Sedan vi grundades 2015 har vi levererat nyckelfärdiga hus över hela Sverige. Dessa hus anpassas efter kundens krav på design, funktion, planlösning men också vart i landet det ska stå för att klara kraven och kvalitén den miljön kräver. I denna artikeln går vi igenom utmaningarna att leverera nyckelfärdiga hus över hela landet och vilka fåtal områden i Sverige som för tillfället saknar ett hus från Extrahuset.

Vi har utvecklat en smart byggprocess där alla våra hus färdigställs inomhus i en trevlig och säker miljö för att sedan fraktas och installeras 100% nyckelfärdigt på tomter runt hela Sverige. Att leverera nyckelfärdigt innebär att man levererar ett hus helt färdigt som ni ser i videon ovan. Dessutom levererar vi åretrunt och till samtliga områden i hela Sverige under olika förutsättningar, miljöer och årstider. Utmaningarna att leverera färdiga hus är många – men med en god planering, erfarenhet och kunskap kan man säkerställa att leveranserna går smidigt till. 

Innan vi gör en husaffär säkerställer vi alltid möjligheten att leverera huset – Detta genom ett tomtbesök samt via digitala tjänster. Saker vi undersöker är följande: 

  • Först och främst analyserar vi vägen fram till tomten, kan vi komma in här med huset samt en kranbil för att tillsist lyfta huset på plats?
  • Vart ska huset stå, hur långt är lyftet, vad för typ av kranbil behöver vi? 
  • Har vi några hinder som kan orsaka problem exempelvis (träd, berg, smala vägar med mera).
  • I majoriteten av våra husaffärer så önskar våra potentiella kunder att vi ska ta hand om hela husaffären från start till mål genom en totalentreprenad. Då undersöker vi också vilket markarbete som krävs samt hur inkopplingar av huset med mera ska gå till. 
  • Tillsist analyserar vi kostnaderna för projektet för att på så sätt kunna erbjuda ett fastpris på vad hela husaffären kommer kosta.
Karta över vad vi levererat hus

Under 2022 levererar vi hus både till Öland & Gotland.

I produktion-kön har vi för tillfället flertalet hus till både Öland & Gotland som kommer bli nya destinationer för oss på Extrahuset under 2022. En efterlängtad öppning för oss på Extrahuset då vi ser att det är områden som vi kommer leverera flertalet hus under de kommande åren. Dock saknar vi hus i både Norrbotten samt Gävleborg, och förhoppningsvis får vi se ett hus i dessa områden så vi på riktigt kan säga att vi levererar hus över hela Sverige. 

Om ni inte redan visste det så jobbar vi dessutom med ett ambassadörsskap där vi använder våra kunders hus som visningshus på det sättet kan vi erbjuda lokala visningar för potentiella kunder runt hela Sverige. Är du intresserad av detta ambassadörsskapet, kanske bor du på ett attraktivt område i Sverige? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om upplägget. 

Svart attefallshus med altan

Har du några frågor? Kontakta oss! 

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...