31 januari, 2023

Visningshelger i februari

Funderar du på ett nytt Attefallshus? Då ska du inte missa att komma på en av våra fantastiska visningshelger! Du är nu varmt välkommen att boka in dig på en av våra kommande visningshelger i februari. Välj det visningshus som ligger närmast dig beroende på vart du befinner dig geografiskt i landet. Se till att boka din plats inom kort då våra visningar brukar bli fullbokade snabbt!

Med oss på Extrahuset kan du anpassa ditt alldeles egna Extrahus efter behov och önskemål. Varje hus är utvecklat och skapat för att reflektera dig som person och husägare. Ta chansen och skapa ditt alldeles egna Attefallshus med hjälp av oss på Extrahuset! Skapa ditt unika attefallshus här!

Vill du gå på en visning i en annan stad? Vi har över 50+ visningshus runtom i Sverige för att kunna erbjuda visningar i din närhet. Kontakta oss på info@extrahuset.se så bokar vi in en privat visning nära dig!

Visningshelg i Varberg – 4 Februari

Välkommen på husvisning i underbara Varberg – Bua. Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus av modellen Falsterbo 30. Visningen äger rum lördagen den 4 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Borås – 5 Februari

Välkommen på husvisning i ljuvliga Borås – Sparsör. Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus av modellen Mälaren 30. Visningen äger rum söndagen den 5 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Tyresö – 5 Februari

Välkommen på premiär av vår husvisning i huvudstaden Stockholm – Tyresö! Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus av modellen Orust 30. Visningen äger rum söndagen den 5 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Höllviken – 11 Februari

Välkommen på husvisning i ett av våra mest populära attefallshus i Höllviken. Här visar vi upp Attefallshuset Orust 30 som har anpassat efter kundens preferenser på design, funktion och planlösning. Visningen äger rum lördagen den 11 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Mariestad – 11 Februari

Välkommen på husvisning i trevliga Mariestad. Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus Orust 30. Visningen äger rum lördagen den 11 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Trelleborg – 12 Februari

Välkommen på husvisning i sydliga Trelleborg. Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus Orust 30. Visningen äger rum söndagen den 12 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

Visningshelg i Hisingen – 12 Februari

Välkommen på husvisning i Göteborg – Hisingen. Här visar vi upp ett kundanpassat och skräddarsytt Attefallshus Orust 30. Visningen äger rum söndagen den 12 februari mellan 10:30 och 16:00. Du bokar din privata visningstid genom att klicka på bilden nedan!

INTRESSEANMÄLAN för visningshelg i februari

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...