Är du intresserad av att bygga campinghus?

Utveckla din campingplats med moderna stugor anpassade efter hotellstandard. Tillsammans kan vi utveckla ditt campingkoncept och skapa framtidens svenska campingupplevelse – dessutom med leasing-upplägg!

Extrahuset är sedan 2020 den enda husleverantören av skräddarsydda och nyckelfärdiga campingstugor i kombination som Associerad Partner SCR Svensk Camping. Tillsammans med en ledningsgrupp bestående av några av Sveriges största campingägare har vi tagit fram husmodeller anpassade för framtidens campingupplevelse. Våra campingstugor anpassas efter era krav på design och funktion för att uttrycka känslan av ert unika campingkoncept. Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans med dig och våra arkitekter rita på ditt framtida utbud av campingstugor.

Campingstugor Sverige
Campingstugor golfbana

Husmodeller

Välj utgångspunkt för ditt Campinghus

Med hjälp av vår färdiga husmodeller kan du komma igång direkt med bygget eller kickstarta planeringen för ditt unika, fullt anpassningsbara campinghus.

Filter:

Campinghus 35

Camping 35

35 m²

Campingstuga med leasingupplägg

Från 10 620 kr (exkl. moms)

Camping 25

Camping 25

25 m²

Campinghus med leasingupplägg

Från 9 000 kr (exkl. moms)

Golf lodge

Golf-lodge

35 m²

Arkitektritad golf-lodge

Från 0 kr

Fjäll-lodge

Fjäll-lodge

30 m²

Arkitektritad fjäll-lodge

Från 0 kr

Inga hus hittades

Inga hus hittades med denna filtrering. Men ingen fara! Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika Extrahus

Egna idéer?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Filter:

Inga hus hittades

Inga hus hittades med denna filtrering. Men ingen fara! Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika Extrahus

Egna idéer?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Vill du bygga nya campingstugor till din campingplats?

Framtiden är enligt oss Svensk Camping, där fler och fler människor planerar sina semestrar inrikes och besöker olika smultronställen runtom i Sverige. En campingplats med stugor av hög kvalitet är det attraktiva valet för resenärer. Våra campingstugor skräddarsys med välkända varumärken för att hålla den efterfrågade hotellstandarden. Tillsammans med campingägare har vi skapat hus för att underlätta städning, slitage och andra viktiga aspekter på marknaden. Vi anpassar dem också för att maximera sovplatser och intäkter för att just ni som campingägare ska se det som en god investering. Tillsammans kan vi skapa just vad du letar efter, oavsett om det handlar om en mer standardiserad modell eller en mer exklusiv lösning.

Campingstuga röd och vit

Nyckelfärdiga campingstugor från Extrahuset

 • Våra nyckelfärdiga campingstugor är av högsta kvalitet och är anpassade för året-runt-boende i nordiskt klimat.
 • Attraktiva leasingupplägg med låg månadskostnad.
 • Vi använder endast material av högsta standard i alla våra hus.
 • Vi skräddarsyr kök och badrum med välkända svenska varumärken för att säkerställa hög kvalitet och funktion.
 • Vi garanterar rätt villkor, certifikat och garantier för att du som kund ska känna dig trygg.
 • Vi anpassar 100% av huset i färg och form efter din tomt och dina behov.
 • Vi erbjuder arkitekthjälp från vår egna arkitekt för att skapa ett unikt och personligt hus.

Extrahuset tillhandahåller en helt nyckelfärdig lösning där varje detalj är levererad enligt kundens exakta specifikationer. Detta innebär att allt, till och med toalettborsten, är monterat när huset levereras. Dessutom är huset helt anpassat efter kundens önskemål när det gäller färg, design och övriga detaljer. Huset levereras färdigmålat och är redo att flytta in i utan att ytterligare arbete behöver utföras. Med Extrahuset kan du vara säker på att få en helt skräddarsydd lösning som uppfyller dina höga krav på kvalitet och precision.

Kalkyl för leasingupplägget hos Extrahuset

Kalkylen nedan är en uppskattning på ett upplägg för Camping 25kvm
Alla priser nedan är ex moms.

 • Totalkostnad för huset 770.000SEK.
 • Efter 84 månader av leasing kan du köpa loss huset för restvärdet på 154.000SEK.
 • 77.000SEK förhöjd första hyra.
 • Därefter 9000SEK/månad där 2700SEK går till ränteavbetalning och 6300SEK för avbetalning av huset.
Röda campingstugor

Skapa dina drömmars campingstugor med Extrahusets helhetskoncept

Extrahuset kan tillverka en mängd olika typer av campingstugor, och vi är glada att skräddarsy en unik lösning för varje kund. Vårt helhetskoncept innebär att vi kan hjälpa dig genom hela processen, från idé till verklighet. Vi har ett team av erfarna arkitekter, hantverkare och andra experter som arbetar tillsammans för att skapa den perfekta campingstugan för dig. Oavsett vilken typ av campingstuga du är ute efter, är möjligheterna med Extrahuset oändliga.

Anpassa dina campingstugor efter specifika behov på sovplatser och kök/badrum

Extrahuset anpassar campingstugornas planlösningar efter dina önskningar när det gäller antal bäddar. Vi har standardalternativ med ett, två eller tre sovrum, men kan också skräddarsy en lösning som passar dig och dina gäster perfekt. Det är smart att maximera antalet sovplatser för att öka intäkten på varje vistelse.

När det gäller kök och badrum kan du vara säker på att våra campingstugor har fullt fungerande lösningar. Vi använder välkända svenska varumärken och du kan skräddarsy både materialval och funktion efter dina behov. Vårt team av arkitekter, hantverkare och experter hjälper dig genom hela processen, från idé till verklighet. Anpassa dina campingstugor efter dina behov och skapa den perfekta lösningen för dig och dina gäster.

Vi gör det enkelt för dig att beställa dina campingstugor

Hos Extrahuset är vår målsättning att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att beställa dina nyckelfärdiga campingstugor. Vi tar ett helhetsansvar och kan hjälpa till med allt från kommunfrågor och arkitektritningar till markarbete och leverans av det färdiga huset. Men vi förstår också att du som campingägare har värdefulla kontakter och vi anpassar oss gärna för att hitta den mest optimala lösningen för dig.

När det gäller leveranstiden så tar det vanligtvis mellan 4-8 månader från beställning till leverans, beroende på antalet och storleken på campingstugorna som efterfrågas. Vi arbetar alltid effektivt för att säkerställa att du får ditt nya hus i tid och enligt dina önskemål.

Järnvitriol attefallshus
Attefallshus Falsterbo i Bua

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett attefallshus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både planerade och privata visningar.

Kontakta oss

Vill du bygga campingstugor?

  * Obligatoriska fält