• Campinghus

  Är du intresserad av att bygga campingstugor?

  Utveckla din campingplats med moderna stugor anpassade efter hotellstandard. Tillsammans utvecklar vi ditt campingkoncept samt framtidens svenska campingupplevelse!

  Boka möte!
 • Interiör attefallshus i Höllviken

  Campingstugor med hotellstandard!

  Boka möte med Extrahuset

Campingstugor med hotellstandard!

Extrahuset är sedan 2020 den enda husleverantören av skräddarsydda och nyckelfärdiga campingstugor i kombination som Associerad Partner SCR Svensk Camping. Tillsammans med en ledningsgrupp av några av Sveriges största campingägare har vi nu tagit fram husmodeller anpassade för framtidens campingupplevelse. Våra campingstugor anpassas efter era krav på design och funktion för att uttrycka känslan av ert unika campingkoncept. Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans med dig och våra arkitekter rita på ditt framtida utbud av campingstugor. 

Framtiden är enligt oss Svensk Camping, mer och mer människor planerar sina semestrar inrikes och besöker olika smultronställen runtom i Sverige. En campingplats med stugor av hög kvalité är det attraktiva valet för resenärer. Våra campingstugor skräddarsys med välkända varumärken för att hålla den efterfrågade hotellstandarden. Tillsammans med campingägare har vi skapat hus för att underlätta för städning, slitage och annat som campingägare uttryckt som viktiga aspekter på marknaden. Vi anpassar dem också för att maximera sovplatser och intäkter för att just ni som campingägare ska se det som en god investering. Tillsammans kan vi skapa just vad du letar efter oavsett om det handlar om en mer standardiserad modell eller en mer exklusiv lösning.

Se vår video ifrån ett av våra campingkoncept klicka här!

Frågor angående campingstugor

Dem vanligaste frågorna angående campingstugor ifrån campingägare. Kontakta oss idag för gratis rådgivning! 

Möjligheterna på Extrahuset är oändliga. Vi skräddarsyr gärna din unika lösning oavsett vilken typ av campingstuga ni är ute efter. Vi har ett helhetskoncept där vi kan erbjuda dig hjälp från idé till verklighet. Vi har alltifrån arkitekter, till hantverkare och experter som kan hjälpa dig med ett helhetskoncept.

Hur många bäddar du vill ha i en campingstuga beror helt och hållet på hur stort du vill att huset ska vara. Vi anpassar planlösningen efter era önskningar. Att kunna maximera antalet sovplatser är smart för att kunna öka intjäning på varje vistelse. Vi har tre hus i vår standard som bygger på ett sovrum, två sovrum och tre sovrum.

Ja, våra campingstugor utrustas med fullt fungerande kök och badrum beroende på era önskningar. Vi har levererat nyckelfärdiga hus utrustade med välkända svenska varumärken sedan 2015. Skräddarsy ditt kök och badrum i både materialval till storlek och funktion.

Egentligen kan ni bara luta er tillbaka, komma med era önskningar så löser vi resten. Vi kan ta ett helhetsansvar med alltifrån kommunfrågor, till arkitektritningar, markarbete samt inkoppling och leverans av huset. Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig som husbeställare.

Men vi vet ofta att ni som campingägare har bra kontakter och vi anpassar oss självklart för den mest optimala lösningen för er.

4-8 månader beroende på antalet hus och storlek på husen som efterfrågas.

[contact-form-7 id="4116" title="Kontaktformulär 1"]
Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss

  Läs villkor