Fjällstugor anpassade för dig

Våra nyckelfärdiga fjällstugor är framtagna i ett nära samarbete tillsammans med våra arkitekter för att skapa ett hus till dig som är skräddarsytt efter dina behov och önskemål.

Vi på Extrahuset ser till att hjälpa dig genom hela processen oavsett om du vill skapa din unika fjällstuga eller om du väljer att utgå från en av våra befintliga husmodeller för att på bästa sätt hjälpa dig få en bild över hur din framtida fjällstuga kan se ut.

Fjällstuga i snö
Fjällstuga Storklinten ljus exteriör snö

Husmodeller

Välj utgångspunkt för din Fjällstuga

Med hjälp av vår färdiga husmodeller kan du komma igång direkt med bygget eller kickstarta planeringen för ditt unika, fullt anpassningsbara extrahus.

Filter:

Filter:

Fjällstuga Idrefjäll

#934

86 m²

Anpassat från husmodellen Vemdalen.

Idrefjäll, Älvdalen

Fjällstuga brun

#597

48 m²

Anpassat från husmodellen Sälen.

Grövelsjön, Älvdalen

Fjällstuga svart

#2086

54 m²

Anpassat från husmodellen Härjedalen.

Vemdalen, Härjedalen

Fritidshus svart exteriör

#149

48 m²

Anpassat från husmodellen Dalarna.

Ronneby, Blekinge

Svart fjällstuga i snö

#338

72 m²

Anpassat från husmodellen Idre Classic.

Umfors, Västerbotten

Inga hus hittades

Inga hus hittades med denna filtrering. Men ingen fara! Vi på Extrahuset älskar att bygga unika fjällstugor. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Egna idéer?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika fjällstugor. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Funderar du på att bygga fjällstuga?

Tänk då en extra gång på om du inte ska ta hjälp av oss på Extrahuset för att ta fram den fjällstuga du alltid drömt om. Vi på Extrahuset har levererat fjällhus till Åre, Idre, Hemavan, Tärnaby och andra underbara fjällorter. Våra fjällhus är anpassade för året-runt-boende i det nordiska klimatet och är utrustade med många olika bekvämligheter för att göra din tid i fjällen så bra som möjligt. Att köpa en fjällstuga från Extrahuset är en enkel process eftersom vi hjälper dig från start till mål. Vi anpassar och skräddarsyr gärna efter dina krav och förväntningar. Tillsammans med vår arkitekt kan vi göra dina drömmar till verklighet. Möjligheten att skapa en fjällstuga med utrymme för hela den aktiva familjen är något som vi brinner för.

Nyckelfärdiga fjällstugor från Extrahuset

Våra kundanpassade och nyckelfärdiga fjällstugor ska alltid ha rätt funktion, design och pris – anpassade efter er unika familj och tomt.

  • Extrahuset bygger hus som är anpassade för året-runt-boende i nordiskt klimat.
  • Alla materialval i husen har hög standard och kvalitet.
  • Skräddarsydda kök och badrum finns i husen, med välkända svenska varumärken.
  • Rätt villkor, certifikat och garantier ingår i Extrahusets leverans.
  • 100% anpassning efter kundens tomt och behov, inklusive färg och form.
  • Arkitekthjälp ifrån Extrahusets egna arkitekt.

Varje detalj i din fjällstuga från Extrahuset levereras nyckelfärdig till 100% enligt dina beställningsspecifikationer. För att vara extra tydlig, även små detaljer som toalettborsten monteras på plats. Fjällstugan är färdigmålad och anpassad efter dina önskemål i varje detalj, från fasadfärg till inredningsdetaljer.

Fjällstuga Storklinten fjällen vinter snö

Fjällstuga Storklinten

Moderna och praktiska

Extrahuset har utvecklat moderna och praktiska nyckelfärdiga fjällstugor i samarbete med våra erfarna arkitekter. Våra fjällstugor är skräddarsydda för att passa dina unika behov och önskningar. Med hjälp av vår arkitekt kan du skapa en smart planering av husets ytor för att maximera utrymmet och ge tillräckligt med sängplatser, samtidigt som det finns gott om utrymme för umgänge och matlagning i allrummet och köket. Vi är stolta över att erbjuda hög kvalitet och god design som är anpassade för året-runt-boende i nordiskt klimat. Oavsett om du söker en fjällstuga för avkoppling eller för aktiviteter utomhus, kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta huset för dig och din familj. Med vår erfarenhet och expertis ser vi till att du får en smidig leverans och ett färdigt hus som uppfyller dina förväntningar

Fjällstuga med loft skapar större möjligheter

Hos Extrahuset erbjuder vi inte bara moderna och praktiska nyckelfärdiga fjällstugor, utan även en rad olika alternativ för att passa olika behov och preferenser. Våra nyckelfärdiga fjällstugor med loft är ett utmärkt val för dem som söker extra utrymme och större möjligheter. Med en smart planering av utrymmet kan du maximera utrymmet i huset och få fler sängplatser eller en extra yta för andra ändamål.

Ett loft kan även användas för att skapa en mysig och privat plats, som en läshörna eller för förvaring. Med en fjällstuga med loft kan du få den perfekta kombinationen av funktionalitet och bekvämlighet, samtidigt som du får en unik och personlig touch till ditt hem.

Vi på Extrahuset strävar alltid efter att uppfylla våra kunders önskemål och behov. Därför erbjuder vi anpassningsbara fjällstugor med loft som kan skräddarsys efter dina preferenser. Våra erfarna arkitekter kan hjälpa dig att planera och designa ditt drömhus med extra utrymme och funktionella lösningar.

Oavsett om du söker en fjällstuga för att koppla av eller för att uppleva spännande äventyr i fjällen, kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta huset för dig och din familj. Vi är stolta över att leverera hög kvalitet och god design som är anpassade för året-runt-boende i nordiskt klimat. Vi är engagerade i att ge dig en smidig och enkel leverans, och ser till att ditt nya hem är färdigt att flytta in i så snart som möjligt. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömhus med extra utrymme och större möjligheter.

Fjällstuga med bastu är ett måste

Att ha en bastu är ett måste i varje fjällstuga och vi på Extrahuset håller med om detta. Efter en dag ute i backarna eller på vandringsturen är det otroligt skönt att koppla av med familj och vänner i bastun. Vi har sett till att utrusta våra fjällstugor med alla bekvämligheter som du behöver för en avkopplande och bekväm vistelse i fjällen. Våra stugor är planerade för att utrustas med torkskåp, pjäxtork, rymlig skidbod och naturligtvis den viktiga bastun. Vi har också sett till att inkludera andra viktiga bekvämligheter, såsom disk- och tvättmaskin, för att göra vistelsen så behaglig som möjligt. Så om du vill bygga en fjällstuga där du kan koppla av och njuta av en riktigt avkopplande semester, så är en fjällstuga med bastu definitivt något för dig.

Familjen Mattsson
Familjen Mattsson

Vi som har köpt en fjällstuga av Extrahuset

Läs reportaget om familjen Mattsson som fick sin fjällstuga levererad till tomten i Umfors så tidigt som 2019. Huset köptes framförallt för att familjen ville komma närmare naturen och släkten, samtidigt som man ville ha friheten att inte alltid behöva hyra stuga.

Vanliga frågor om fjällstugor från Extrahuset

Kontakta oss

Vill du bygga en fjällstuga?

    * Obligatoriska fält