Fritidshus anpassade efter dina önskningar

Vi på Extrahuset samarbetar med våra arkitekter för att skapa nyckelfärdiga fritidshus som är anpassningsbara efter dina krav och förväntningar. Oavsett om du vill ha en helt unik design eller utgå från en befintlig modell, så hjälper vi dig genom hela processen. Vi använder endast högkvalitativa material och vår noggranna kvalitetskontroll säkerställer att allt är i toppskick innan leverans.

Extrahuset har ett stort utbud av arkitektritade husmodeller att välja mellan, men om du inte hittar något som passar dig så hjälper våra arkitekter dig att skapa en helt unik design. Vi tror att byggandet av ditt fritidshus ska vara en spännande och rolig upplevelse, och vi är här för att göra det till verklighet. Låt oss hjälpa dig att skapa det fritidshus som du alltid har drömt om.

Svart Fritidshus Dalarna exteriör blad
Svart fjällstuga vår

Husmodeller

Välj utgångspunkt för ditt Fritidshus

Med hjälp av vår färdiga husmodeller kan du komma igång direkt med bygget eller kickstarta planeringen för ditt unika, fullt anpassningsbara extrahus.

Filter:

Rött fritidshus

Strömstad

58 m²

Ett funktionellt fritidshus

Från 1 780 000 kr

Grått fritidshus Apelviken

Apelviken

48 m²

Ett trivsamt och tilltalande fritidshus

Från 1 490 000 kr

Rött Fritidshus Kivik

Kivik

72 m²

Ett drömlikt fritidshus

Från 2 100 000 kr

Fritidshus ljust och stort skärgården

Värmdö

86 m²

Ett välkomnande fritidshus

Från 2 570 000 kr

Svart Fritidshus Dalarna exteriör blad

Dalarna

48 m²

Möjlighet till nyckelfärdig leverans innan vinter-säsongen

Från 1 490 000 kr

fritidshus modernt Öland

Öland

72 m²

Ett modernt och estetiskt fritidshus

Från 2 100 000 kr

Inga hus hittades

Inga hus hittades med denna filtrering. Men ingen fara! Vi på Extrahuset älskar att bygga unika frititdshus. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Egna idéer?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika fritidshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Filter:

Fjällstuga Idrefjäll

#934

86 m²

Anpassat från husmodellen Vemdalen.

Idrefjäll, Älvdalen

Fjällstuga brun

#597

48 m²

Anpassat från husmodellen Sälen.

Grövelsjön, Älvdalen

Fjällstuga svart

#2086

54 m²

Anpassat från husmodellen Härjedalen.

Vemdalen, Härjedalen

Fritidshus svart exteriör

#149

48 m²

Anpassat från husmodellen Dalarna.

Ronneby, Blekinge

Svart fjällstuga i snö

#338

72 m²

Anpassat från husmodellen Idre Classic.

Umfors, Västerbotten

Inga hus hittades

Inga hus hittades med denna filtrering. Men ingen fara! Vi på Extrahuset älskar att bygga unika frititdshus. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Egna idéer?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika fritidshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Bygg ditt unika extrahus

Funderar du på att bygga fritidshus?

På Extrahuset tar vi fritidshus på största allvar och hjälper gärna till att förverkliga ditt drömhus. Vi ser det som ett hedersuppdrag och har lång erfarenhet inom branschen för att bygga moderna, funktionella och nyckelfärdiga fritidshus. Våra hus är också anpassade för året runt-boende, så de fungerar lika bra som boende en snöig vinter som en solig sommar.

Nyckelfärdiga fritidshus från Extrahuset

  • Hus med hög kvalitet som är anpassade för året-runt-boende i nordiskt klimat.
  • Alla våra hus har hög standard i alla materialval.
  • Skräddarsydda kök och badrum med välkända svenska varumärken.
  • Rätt villkor, certifikat och garantier.
  • 100% anpassning, i färg och form, efter din tomt och helt efter dina behov.
  • Arkitekthjälp ifrån Extrahusets egna arkitekt.

Extrahuset levererar varje detalj nyckelfärdig till 100% enligt de specifikationer som du beställt. För att förtydliga, till och med toalettborsten är monterad. Huset är färdigmålat och anpassat efter kundens önskemål i varje detalj.

Grått fritidshus Apelviken

Fritidshus Apelviken

Skräddarsydda fritidshus – designa ditt drömhus med Extrahuset

Hos Extrahuset är vi övertygade om att varje fritidshus ska vara unikt och anpassat efter de individuella önskemål och behov som våra kunder har. Därför erbjuder vi skräddarsydda fritidshus där vi tillsammans med våra kunder skapar det perfekta hemmet. Vi samarbetar med arkitekter från vår egen arkitektfirma Archline AB för att skapa unika lösningar och ge våra kunder möjligheten att designa sitt drömhus.

Oavsett om du önskar en modern design eller en klassisk stil kan vi hjälpa dig att skapa ditt drömhus. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy hus och vi arbetar tätt tillsammans med våra kunder för att säkerställa att resultatet blir precis som du önskar. Kontakta oss för mer information och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta fritidshuset.

Året runt boende – upptäck fördelarna med vinterbonade fritidshus

Att äga ett fritidshus innebär vanligtvis att det används under sommarmånaderna och ibland under vår och höst. Men med våra vinterbonade fritidshus kan du nu njuta av ditt fritidshus året runt. Våra hus är utrustade med högsta möjliga isolering och designade för att klara det nordiska klimatet, vilket gör dem perfekta för vinterbruk.

Att använda ditt fritidshus som permanentboende ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och njuta av naturen och lugnet. Våra vinterbonade fritidshus är utrustade med alla bekvämligheter som du behöver för att leva bekvämt och trivas året runt. Kontakta oss för mer information om våra vinterbonade fritidshus och upptäck fördelarna med att äga ett fritidshus som kan användas året runt.

Enkel och trygg process – få ditt nyckelfärdiga fritidshus levererat från idé till färdigt hem.

Att bygga ett fritidshus kan vara en krävande process, men med Extrahuset blir det enkelt och tryggt. Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus där vi tar hand om allt från idé till färdigt hem. Dessutom hjälper vi dig med allt från bygglov till slutbesiktning och kan ta hand om en totalentreprenad inklusive markarbete, vattenanslutning och elinstallation.

Vi sätter högsta prioritet på kundens trygghet och nöjdhet, vilket är varför vi ser till att du som kund är nöjd med varje steg i processen. Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på att ditt nya fritidshus blir av högsta kvalité och att du kan flytta in så snart som möjligt.

Vi på Extrahuset arbetar alltid nära våra kunder för att skapa ett fritidshus som passar just deras behov och önskemål. Vi erbjuder också olika tillval som gör att du kan anpassa huset ytterligare efter dina önskemål, till exempel med extra utrymme eller högre standard på inredning och materialval.

Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att få ditt drömfritidshus levererat hem till dig. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att du får det fritidshus du alltid har drömt om.

Svart Fritidshus Dalarna exteriör blad
Fritidshus Dalarna i Ronneby

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett fritidshus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både planerade och privata visningar.

Vanliga frågor om Fritidshus från Extrahuset

Kontakta oss

Vill du bygga ett fritidshus?

    * Obligatoriska fält