attefallshus planlösning

Planlösningar

Planlösningar för attefallshus, fritidshus och fjällstugor

Extrahuset har flexibla lösningar för många behov. Våra nyckelfärdiga småhus (15-100 kvm) kundanpassas efter önskningar och behov. Låt oss tillsammans med vår arkitektbyrå hjälpa dig att skräddarsy den perfekta planlösningen.

Småhus med rätt funktion, design och pris

Målsättningen som vi strävat efter med våra arkitektritade nyckelfärdiga småhus är rätt funktion, design och pris. Vårt team har omsorgsfullt planerat förvalen och satsat på några av Nordens bästa och tryggaste varumärken och produkter.

 

Planlösningar och husmodeller

Många planlösningar och husmodeller

Vi har många planlösningar och husmodeller och självklart har vi tillgänglighetsanpassade planritningar som oftast är ett krav. Vi tycker dessutom att det är extra roligt om du har egna skisser som du vill förverkliga.

Vi skräddarsyr en lösning efter ditt behov, oavsett vad du söker. Söker du ett attefallshus till tonåringen, studenten, badhuset, weekendgästen eller ett kvadratiskt hus med sadeltak? Låt oss jobba fram den bästa lösning för dig tillsammans med vår arkitektbyrå.

Attefallshus

Ett urval av våra planritningar för attefallshus, vi kan även skräddarsy din unika planritning:

Bohuslän 25 – En klassisk gäststuga eller attefallshus för uthyrning

Bohuslän 25 loft – Perfekt för året-runt-boende och många gäster

Bohuslän 30 – Ny modell. Lite större och mer möjligheter. ÅRET-RUNT-BOENDE

Mälaren 30 – Ny modell. Attefallshus/Bolundare. En klassik svensk stuga. . ÅRET-RUNT-BOENDE

Uppsala 30 – Ny modell. Attefallshus/Bolundare. Klassisk svensk villa design. Med Mansardtak. ÅRET-RUNT-BOENDE

Falsterbo 30 Ny modell. Attefallshus/Bolundare. Modern och stillren. ÅRET-RUNT-BOENDE

Orust 30 Ny modell. Attefallshus/Bolundare. Robust, modern klassiker, perfekt vid kust och fjäll. ÅRET-RUNT-BOENDE

Gotland 30 Ny modell. Attefallshus/Bolundare. Robust, modern klassiker, perfekt vid kust och fjäll. ÅRET-RUNT-BOENDE

Fjällstuga Idre Skicross Edition

Fjällstuga Skicross Edition

Idre Skicross Edition 72 Classic

Extrahuset har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna, praktiska och maximerade fjällstugor perfekta för den aktiva familjen. Idéer och inspiration är hämtade från många utav världens bästa skidresorter. Vi vill med dessa hus hjälpa till att maximera er upplevelse i fjällen, både på sommar och vintern. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem.

Anpassade för 6-8 personer.

Se förslag på planlösning

Fjällstuga SkiX Edition 60

Fjällstuga Skicross Edition

Idre Skicross Edition 72 Modern

Vi har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna och maximerade fjällstugor perfekta för den aktiva familjen Vi vill med dessa extrahus hjälpa till så att ni får den bästa upplevelsen av fjällen, både på sommar och vintern. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Detta är en fjällstuga med genomtänkta detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem.

Anpassade för 6-8 personer.

Se förslag på planlösning

Fritidshus Dalarna 43

Lilla familjehuset

Dalarna 48

Ett varmt och praktiskt litet familjehus med lediga stil. Rena och smakfulla former med fokus på lilla familjen, Praktiskt sommar/vinterhus som med enkla medel går att skräddarsy efter behov. Härligt ljusinsläpp, 4-6 sovplatser och stor umgängesyta. Kök, allrum och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Bastu, loft och kamin går att ändra eller anpassa.

Se fler av våra fjällstugor

För den aktiva familjen

Öland 72

Detta moderna hus har utvecklats för den aktiva och sociala familjen. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem. Perfekt för stor familjen och uthyrning.

Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6+2 personer. Bastu eller tvättstuga går att ändra eller anpassa.

 

Modernt sommarhus

Värmdö 86

Ett trendriktiga fritidshus med lediga stil. Rena och smakfulla former med fokus på ljus, sovplatser och stort umgänge. Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6-8 personer. Bastu eller extra sovutrymme går att ändra eller anpassa.

 

Se förslag på planlösning

Fjällstuga interiört

Härjedalen 54 Skicross Edition

 

Se förslag på planlösning

Kontakt

Mer information om planritningar

    Läs villkor