attefallshus planlösning

Planlösningar

Planlösningar för attefallshus, fritidshus och fjällstugor

Extrahuset har flexibla lösningar för många behov. Våra nyckelfärdiga småhus (15-100 kvm) kundanpassas efter önskningar och behov.
Låt oss tillsammans med vår arkitektbyrå hjälpa dig att skräddarsy den perfekta planlösningen.

Småhus med rätt funktion, design och pris

Målsättningen som vi strävat efter med våra arkitektritade nyckelfärdiga småhus är rätt funktion, design och pris. Vårt team har omsorgsfullt planerat förvalen och satsat på några av Nordens bästa och tryggaste varumärken och produkter.

 

Många planlösningar och husmodeller

Vi har många planlösningar och husmodeller och självklart har vi tillgänglighetsanpassade planritningar som oftast är ett krav. Vi tycker dessutom att det är extra roligt om du har egna skisser som du vill förverkliga.

Vi skräddarsyr en lösning efter ditt behov, oavsett vad du söker. Söker du ett attefallshus till tonåringen, studenten, badhuset, weekendgästen eller ett kvadratiskt hus med sadeltak? Låt oss jobba fram den bästa lösning för dig tillsammans med vår arkitektbyrå.

attefallshus uthyrning

Attefallshus

Ett urval av våra planritningar för attefallshus:

Bohuslän 25 utan loft  – En klassisk gäststuga eller attefallshus för uthyrning

Bohuslän 25 Loft – Perfekt för året-runt-boende och många gäster

Bohuslan 25 Loft planlosning2 – Utvecklad för uthyrning och Brf med en smart trapplösning

Bohuslän 25 dubbelloft – Extrahus med fokus på sovplatser, hela 7 st

Åre 25 skiX edition plan2 – Utvecklad för fjällen, gäster och uthyrning

 Gotland 25 Kuben – Fokus på ytor, sovplatser & ljusinsläpp

Malaren 25 utan loft – Klassisk design, ett litet drömhus

Bohuslan 30 loft – NYHET, 5 extra kvm. Lite större och mer möjligheter

 

Blå Fjällstuga Skicross Edition Classic

Fjällstuga Skicross Edition

Idre Skicross Edition 60 Classic

Extrahuset har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna, praktiska och maximerade fjällstugor perfekta för den aktiva familjen. Idéer och inspiration är hämtade från många utav världens bästa skidresorter. Vi vill med dessa hus hjälpa till att maximera er upplevelse i fjällen, både på sommar och vintern. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem.

Anpassade för 6-8 personer.

Se förslag på planlösning

Fjällstuga SkiX Edition 60

Fjällstuga Skicross Edition

Idre Skicross Edition 60 Modern

Vi har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna och maximerade fjällstugor perfekta för den aktiva familjen Vi vill med dessa extrahus hjälpa till så att ni får den bästa upplevelsen av fjällen, både på sommar och vintern. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Detta är en fjällstuga med genomtänkta detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem.

Anpassade för 6-8 personer.

Se förslag på planlösning

litet fritidshus dalarna

Lilla familjehuset

Dalarna 40

Ett varmt och praktiskt litet familjehus med lediga stil. Rena och smakfulla former med fokus på lilla familjen, Praktiskt sommar/vinterhus som med enkla medel går att skräddarsy efter behov. Härligt ljusinsläpp, 4-6 sovplatser och stor umgängesyta. Kök, allrum och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Bastu, loft och kamin går att ändra eller anpassa.

Planlösning Dalarna Klassisk
Planlösning Dalarna Modern

Fritidshus 60 kvm Öland

För den aktiva familjen

Öland 60

Detta moderna hus har utvecklats för den aktiva och sociala familjen. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem. Perfekt för stor familjen och uthyrning.

Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6+2 personer. Bastu eller tvättstuga går att ändra eller anpassa.

Se förslag på planlösning

Modernt sommarhus

Värmdö 78

Ett trendriktiga fritidshus med lediga stil. Rena och smakfulla former med fokus på ljus, sovplatser och stort umgänge. Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6-8 personer. Bastu eller extra sovutrymme går att ändra eller anpassa.

Se förslag på planlösning

Tylösand 105

Huset är skapat för stora sällskap som vill umgås och söker det lilla extra. Perfekt för uthyrning och stora familjen. 

Den stora sällskapsytan i vardagsrummet och köket är anpassat för stora umgängen. Alla är välkomna och får även sitt privata utrymme. Köket med vardagsrum är hjärtat i huset där allt utgår ifrån. Entrén ligger skyddad och ytan kan användas som uteplats.

Huset har många naturliga vinklar ger möjlighet till flera uteplatser, placerade efter hur vind och sol kommer åt ditt hus.Det är också ett hus som kan anpassas i färg och form efter behov och den omkringliggande bebyggelsen.

Fyra rejäla sovrum, två badrum (en bastu/tvättstuga) och härliga sociala ytor i en planlösning där det finns plats för alla.

Fakta:

  • Byggytan är 120 kvm och boytan 105 kvm
  • Anpassat för 8 personer men klarar 10-12 st
  • Anpassade för åretruntboende i nordiskt fjällklimat
  • Helt nyckelfärdiga vid leverans. Ca 2 veckor färdigställande
  • Möjlighet till välja mellan basturum eller tvättstuga
  • Radiatorer, Luftvärmepump/Luft/vattenpump och golvvärme som tillval
  • Tillval – Golvvärme hela huset & även kamin om man vill lyxa till det.

Se förslag på planlösning