Extrahuset golf-lodge

Företag

Modullösningar för ditt företagsprojekt

Är ni i behov av anpassade modullösningar?

Är ert företag eller organisation ute efter skräddarsydda modullösningar som kan anpassas efter era unika behov och önskemål? Då har ni hamnat på rätt plats. Med vår specialkompetens och omfattande erfarenhet inom området kan vi erbjuda anpassade lösningar som passar perfekt för ert projekt. Kanske är ni behov av en pålitlig partner för exploatering av tomter och mark eller planerar ni att utveckla ett fritidshusområde? Vi har erfarenhet av olika typer av företagsprojekt så som samarbeten med campingplatser, personalboenden, brf:er samt fjäll- och golfresorter. Låt oss förverkliga er vision – från idé till färdigt projekt.

Husproduktion extrahuset
Golf lodge

Referensprojekt

Vårt sortiment omfattar både mångsidiga husmodeller och färdiga projekt hos nöjda kunder. Här kan du utforska vårt breda utbud och hitta inspiration samt utgångspunkter för att skapa just ditt unika husprojekt.

Bålsta Studio Houses

Hemma hos

Drömmen om ett Bed & Breakfast som blev sann

Attefallshus norrland fjällen snö

Uthyrning

Möt våra kunder som hyr ut attefallshus via Airbnb

Ditt nästa företagsprojekt

Letar du efter en flexibel och hållbar partner till ditt företagsprojekt. Då har du kommit rätt – vi hjälper dig från idé-skapandet till färdigt och slutbesiktat projekt. Vi ser framemot att samarbeta med dig.

Kontakta oss
Campingstugor skogsmiljö

EXTRAHUSET LODGES –
Design by Archline

Vår senaste kollektion av hus, Extrahuset Lodges, är framtagna i samarbete med arkitektbyrån Archline. Lyxstugorna kombinerar design med elegans och komfort, skräddarsydda för att passa din verksamhet – oavsett om det är en golf-lodge, ski-lodge eller något annat.

Varför ska ni samarbeta med Extrahuset?

  • Leasingupplägg för företagskunder: Vi erbjuder företagskunder attraktiva leasingalternativ med låga månadskostander.
  • Snabba leveranser: Vår produktionsprocess är väloljad och går för fullt, vilket gör att vi håller snabb tidsram jämfört med traditionella husbyggen.
  • Totalentreprenad: Vi hjälper gärna till med en helhetslösning för ditt projekt. Det innebär att vi hjälper dig med allt från utvecklingen av husen till kontakt med kommunen och att säkerställa markberedning samt anslutningar. Via ett starkt nätverk med utvalda partners ger vi dig trygghet genom hela byggprocessen.
  • Anpassningar för ditt koncept: Tillsammans med våra arkitekter anpassar vi varje kvadratmeter med stor omsorg och varje detalj är genomtänkt för att passa just din verksamhet.
Fjäll-lodge

Kommande projekt – 6 fritidshus till fjällresort

Produktionskapacitet

Med över 20 års av fabrikserfarenhet har vi finslipat en effektiv byggprocess där alla hus färdigställs inomhus under säkra och kontrollerade förhållanden innan de levereras som helt nyckelfärdiga enheter runt om i Sverige. Vår användning av specialiserade hantverkare och högkvalitativa byggmaterial garanterar en smidig och pålitlig husproduktion.

Vi strävar alltid efter att säkerställa att ditt nya hus byggs med högsta kvalitet och noga förberedelser. Samtidigt kan andra delar av projektet, såsom grundläggning, el och vatten förberedas parallellt med husproduktionen för att garantera en snabb färdigställning när huset väl är på plats.

Flexibla och ekonomiskt hållbara modullösningar

Vi förstår vikten av att göra ditt projekt ekonomiskt hållbart och anpassat efter dina specifika behov. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för beställningar av flera moduler, vilket gör det enklare för dig att skala upp ditt projekt. Genom att arbeta tillsammans med dig kan vi även utforska olika finansieringsalternativ för att säkerställa att din vision blir verklighet på ett sätt som är både ekonomiskt och strategiskt hållbart.


Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält