Kommande visningar

Visningar av Attefallshus över hela Sverige

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi erbjuder husvisningar i hela Sverige hemma hos våra kunder. Boka en husvisning nära dig!

Inga inplanerade visningar

Just nu har vi inga inplanerade husvisningar, men hör av dig så kan vi ordna en privat visning för dig i något av våra visningshus över hela Sverige.

Boka privat visning

Våra visningshus

Ambassadörskapet hos Extrahuset

Vi fick en gång förtroendet att bygga våra kunders extrahus, ett uppdrag vi tog på stort allvar. Att sedan få ha en fortsatt relationen med våra kunder via Extrahuset Ambassadörskap är något vi är tacksamma och stolta över. Våra ambassadörer betyder mycket för oss! Precis som de en gång gjorde letar nya kunder efter bra husleverantörer och bra lösningar. Vi vill att våra potentiella nya kunder ska få en möjlighet att göra en ärlig och rättvisande bedömning av Extrahuset, och att dom ska kunna se olika husalternativ, gärna i sitt närområde. Genom ambassadörskapet kan vi erbjuda lokala visningar runtom i hela Sverige och våra potentiella kunder får en möjlighet att se och träffa före detta kunder som har genomgått hela husprocessen med oss tidigare. 

Nedan kan du se några av våra visningshus:

Visningshus över hela sverige

Vi hjälper dig hitta ett visningshus nära dig?

    * Obligatoriska fält