Fjällstugor anpassade för dig

Våra fjällstugor är framtagna i ett nära samarbete tillsammans med våra professionella arkitekter för att skapa ett hus till dig som är fullkomligt nyckelfärdigt och anpassningsbart.

Vi på Extrahuset ser till att hjälpa dig genom hela processen oavsett om du vill skapa din unika fjällstuga eller om du väljer att utgå från en av våra befintliga husmodeller för att på bästa sätt hjälpa dig få en bild över hur din framtida fjällstuga kan se ut.

Funderar du på att bygga en fjällstuga?

Fundera då en extra gång ifall du inte ska ta hjälp av oss på Extrahuset att ta fram fjällstugan du alltid drömt om. Vi på Extrahuset har levererat fjällhus till Åre, Idre, Hemavan Tärnaby samt andra ljuvliga fjällresorter. Våra fjällhus är anpassade för åretruntboende i det nordiska klimatet och är utrustade med flertalet olika bekvämligheter för att göra din tid i fjällen så bra som möjligt. Att köpa fjällstugan ifrån Extrahuset är en enkel process då vi hjälper dig ifrån start till mål. Vi anpassar och skräddarsyr gärna efter dina krav och förväntningar, tillsammans med vår arkitekt kan vi göra dina drömmar till en verklighet. Möjligheten att skapa fjällstugan du alltid drömt om, med rum och plats för den aktiva familjen är något vi brinner för.

Nyckelfärdiga fjällstugor

Våra kundanpassade och nyckelfärdiga fjällstugor ska alltid ha rätt funktion, design och pris – anpassade efter er unika familj och tomt.

Moderna och praktiska

Extrahuset har tillsammans med våra arkitekter utvecklat moderna och praktiska nyckelfärdiga fjällstugor som är perfekta för den aktiva familjen. Alla våra hus är anpassningsbara efter dina behov och önskningar. Med vår arkitekt i huset kan du få hjälp att skapa en smart planering av husets ytor som ger många sängplatser och ett allrum samt kök som får plats för umgänge och matlagning.

Kontakta oss för mer information

FJÄLLSTUGA MED LOFT – STÖRRE MÖJLIGHETER

Vi har även nyckelfärdiga fjällstugor med loft. Detta ger dig extra utrymme för exempelvis fler sängplatser eller annan användning av sovplatser på bottenplan.

FJÄLLSTUGA MED BASTU

Efter en härlig dag i skidbacken så är det skönt att koppla av med familj och vänner i bastun. Våra stugor är utrustade med bekvämligheter som torkskåp, pjäxtork, rymlig skidbod samt den nödvändiga bastun. För oss är bastu i fjällstugan ett måste, lika viktigt är det att ha disk- och tvättmaskin för att göra vistelsen i fjällen så bekväm som möjligt.

Se våra planlösningar

Bildgalleri

[contact-form-7 id="4116" title="Kontaktformulär 1"]
Kontakt

Kontakta oss om våra Fjällstugor

    Läs villkor