• Fjällstuga Idre

Fjällstugor

Våra husmodeller är skapta tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget anpassade för att maximera upplevelsen med en fjällstuga. Vill du skapa din egen husmodell?
Börja processen redan idag!

interiör fjallstuga

Din unika fjällstuga!

ANPASSAS EFTER DINA ÖNSKEMÅL

BÖRJA PROCESSEN!
Fjällstuga Idre

Idre Skicross Classic (72)

Pris från: 1,579,000kr

Idre Classic
Fjällstuga Idre Himmelfjäll

Idre Skicross Modern (72)

Pris från: 1,579,000kr

Idre Modern
Fritidshus Dalarna 48

Fjällstuga Dalarna 48 kvm

Pris från: 1,099,000kr

Fjällstuga Dalarna
Fjällstuga Åre med norrsken

Fjällstuga Åre Skicross Edition 25-30 kvm

Pris från: 555,990kr

Åre 25

Funderar du på att bygga fjällstuga?

Fundera då en extra gång ifall du inte ska ta hjälp av oss på Extrahuset att ta fram fjällstugan du alltid drömt om. Vi på Extrahuset har levererat fjällhus till Åre, Idre, Hemavan Tärnaby samt andra ljuvliga fjällresorter. Våra fjällhus är anpassade för åretruntboende i det nordiska klimatet och är utrustade med flertalet olika bekvämligheter för att göra din tid i fjällen så bra som möjligt. Att köpa fjällstugan ifrån Extrahuset är en enkel process då vi hjälper dig ifrån start till mål. Vi anpassar och skräddarsyr gärna efter dina krav och förväntningar, tillsammans med vår arkitekt kan vi göra dina drömmar till en verklighet. Möjligheten att skapa fjällstugan du alltid drömt om, med rum och plats för den aktiva familjen är något vi brinner för.

Nyckelfärdiga fjällstugor

Våra kundanpassade och nyckelfärdiga fjällstugor ska alltid ha rätt funktion, design och pris -anpassade efter er familj och tomt.

Moderna och praktiska

Extrahuset är stolt partner till Svenska Skicrosslandslaget och har tillsammans med dem utvecklat moderna och praktiska nyckelfärdiga fjällstugor som är perfekta för den aktiva familjen. Alla våra hus är anpassningsbara efter dina behov och önskningar. Med vår arkitekt i huset kan du få hjälp att skapa en smart planering av husets ytor som ger många sängplatser och ett allrum samt kök som får plats för umgänge och matlagning.

Kontakta oss för mer information

 

FJÄLLSTUGA MED LOFT – STÖRRE MÖJLIGHETER

Vi har även nyckelfärdiga fjällstugor med loft. Detta ger dig extra utrymme för exempelvis fler sängplatser eller annan användning av sovplatser på bottenplan.

FJÄLLSTUGA MED BASTU

Efter en härlig dag i skidbacken så är det skönt att koppla av med familj och vänner i bastun. Våra stugor är utrustade med bekvämligheter som torkskåp, pjäxtork, rymlig skidbod samt den nödvändiga bastun. För oss är bastu i fjällstugan ett måste, lika viktigt är det att ha disk- och tvättmaskin för att göra vistelsen i fjällen så bekväm som möjligt.

Se våra planlösningar

 

Bildgalleri

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer

    Läs villkor