Nyckelfärdiga och skräddarsydda Fritidshus

Våra Fritidshus är framtagna i ett nära samarbete tillsammans med våra professionella arkitekter för att skapa ett hus till dig som är fullkomligt nyckelfärdigt och anpassningsbart.

Vi på Extrahuset ser till att hjälpa dig genom hela processen oavsett om du vill skapa ditt unika Fritidshus eller om du väljer att utgå från en av våra befintliga husmodeller. Här nedan finner du några av våra arkitektritade husmodeller för att på bästa sätt hjälpa dig få en bild över hur ditt framtida Fritidshus kan se ut.

Funderar du på att bygga ett fritidshus?

Är ni i planerna att bygga eller köpa ett fritidshus? Fritidshus är fantastiskt och detta tar vi på Extrahuset på största allvar. Vi förverkligar gärna ert drömhus och det är ett hedersuppdrag som vi kommer behandla därefter. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vet hur moderna, funktionella och nyckelfärdiga fritidshus ska byggas. Våra fritidshus är anpassade för året runt-boende, vilket gör att det går lika bra att använda som ett permanent boende på en snöig vinter som en solig sommar.

Nyckelfärdiga fritidshus

Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus med ett rätt pris men också med en modern design och funktion. Alla våra hus kan anpassas efter dina önskemål och behov, vi skräddarsyr alltid som en del av vår service. Vi har dessutom en arkitekt i huset, som kan skapa unika möjligheter för dig som kund.

Extrahuset som din tillverkare av fritidshus

Att bygga fritidshus är en stor investering och vi på Extrahuset sätter stor vikt i att vara trygga och ärliga spelare som hjälper dig hela vägen. Att känna en trygghet hos dig som kund är en hög prioritet för oss som tillverkare av fritidshus. Alla våra fritidshus är arkitektritade av våra egna arkitekter från arkitektfirman Archline. Våra Extrahus håller alltid högsta möjliga standard med fokus på nordisk design, kvalité och funktion.

Fritidshus som åretruntboende

Oavsett om du ska använda ditt fritidshus som just ett fritidshus under semestrarna eller som ett permanent boende så behöver du inte välja. Alla våra hus är anpassade efter det nordiska klimatet och med åretruntboende standard. Redan i grundutförandet är husen utrustade med isolering som krävs för året runt boende standard.

Fritidshus som är vinterbonat

Alla våra fritidshus är isolerade så att du kan använda huset som vinterbonat och uppvärmt året runt. Med hjälp av detta kan du därmed använda ditt nya fritidshus som permanentbostad.

Fritidshus med loft – Extra utrymme

Gör ditt fritidshus mer välkomnande med ett loft, och skapa extra utrymme för fler sängplatser. Detta är ett tillval du kan göra på flera av våra nyckelfärdiga hus.

Nyckelfärdigt fritidshus ifrån Extrahuset

Fördelarna med ett nyckelfärdigt fritidshus är många dels kan du lägga över ansvaret på oss som husleverantör, men du kan också inprincip flytta in samma dag som leverans. Vi hjälper dig med en helhetslösning ifrån start till mål, det betyder med allt ifrån bygglov till leverans och slutbesiktning. Vi kan även ta hand om en totalentreprenad med allt ifrån markarbete till vatten anslutning och el-installation. Känn dig trygg genom hela processen! Kontakta oss för mer information.

Fritidshus planlösningar

Vill du veta mer om våra nyckelfärdiga hus och hur vi kan bygga ditt nästa fritidshus? Klicka dig vidare till planlösningar för fritidshus och låt dig inspireras. Vi har även fina attefallshus som passar tillsammans med våra fritidshus både på 25- och 30 kvadratmeter.

Frågor om Fritidshus

Är det möjligt med totalentreprenad?

Vi hjälper gärna till med en helhetslösning runt ditt fritidshus, det betyder hjälp med allt ifrån husets utveckling till kontakt med kommun och säkerställande av markberedning samt anslutningar. Vi har byggt upp ett starkt nätverk med utvalda partners som kommer ge dig trygghet genom hela byggprocessen. Vårt koncept är att erbjuda 100% nyckelfärdiga fritidshus med totalentreprenad för ett transparent och öppet pris. Det betyder att det priset som kommer på slutofferten är det som gäller utan några stora oförutsägbara kostnader som är vanligt inom byggbranschen.

Hur lång tid tar det med ett bygglov?

Enligt den svenska lagen ska gällande kommun meddela ett startbesked på ett komplett bygglovs ärende senast 10 veckor efter ansökan om ditt fritidshus.

Var kan man bygga ett fritidshus?

Man kan bygga sitt fritidshus på en fastighet eller tomt som är detaljplanerad med en byggrätt. Vi kan hjälpa dig med alla dina frågor, kontakta oss ifall du har frågor gällande regler som dessa. Vi har arkitektexpertis i huset som kan skapa ett unikt fritidshus anpassat efter din tomt och önskningar.

Kan man göra ändringar på era fritidshus?

Ja absolut, Extrahuset skräddarsyr alltid som en del av servicen. Vi har dessutom en egen arkitekt i huset som kan anpassa ditt hus efter dina önskningar och krav.

[contact-form-7 id="4116" title="Kontaktformulär 1"]
Kontakt

Kontakta oss om våra Fritidshus

    Läs villkor