Våra fritidshus

Fritidshus är underbart och vi tar det på största allvar! 

Att få vara med och förverkliga ert drömhus, är ett hedersuppdrag som vi kommer behandla därefter. Vi har genom starka samarbetspartners och med stor nyfikenhet skaffat oss ovärderlig information och kunskap om hur moderna och funktionella fritidshus som är nyckelfärdiga ska byggas, för att maximera Er upplevelse.

Målsättningen som vi alltid strävar efter med våra arkitektritade nyckelfärdiga fritidshus är rätt funktion, design och pris. Vårt team har omsorgsfullt planerat förvalen och satsat på några av Nordens bästa och tryggaste varumärken/produkter. Alla husen är anpassningsbara efter dina behov och önskningar för att du ska kunna sätta din egen prägel på huset.

Dalarna 43

DALARNA 43 ETT VARMT & PRAKTISKT LITET FAMILJEHUS.

Passar perfekt till en lummig skogstomt, fjällstugan eller tomten med utsikt mot sjön eller varför inte på vid de härliga öppna ängarna.

Rena och smakfulla former med fokus på familjen, Praktiskt fritidshus som med enkla medel går att skräddarsy efter behov. Härligt ljusinsläpp, 3-4 sovplatser och stor umgängesyta. Kök, allrum och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Bastu, loft och kamin är en smaksak och finns för tillval. Vid behov varför inte komplettera med ett Attefallshus?

Blått fjällstuga

Idre 60

IDRE 60 Skicross Edition. Sommarstugan &/eller Fjällstuga?

Extrahuset har tillsammans med Svenska Skicrosslandslaget utvecklat moderna, praktiska och maximerade Fjällstugor perfekta för den aktiva familjen. Idéer och inspiration är hämtade från många utav världens bästa skidresorter. Vi vill med dessa hus hjälpa till att maximera Er upplevelse i Fjällen, både på sommar och vintern. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem. Lätt att anpassa detaljer för att skapa sommar känsla.

Anpassade för 6 personer.

Fritidshus Öland 60

Öland 60

ÖLAND (60) MODERN FÖR DEN AKTIVA FAMILJEN OCH UTHYRNING

Detta moderna hus har utvecklats för den aktiva och sociala familjen. Vi har lagt stort fokus på högsta komfort, design och funktion. Ett hus med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hemtrevligt och varmt hem. Perfekt för stor familjen och uthyrning.

Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6+2 personer. Bastu eller tvättstuga är en smaksak.

Värmdö 78

VÄRMDÖ 78 MODERNT & VACKERT SOMMARHUS

Ett trendriktiga fritidshus med lediga stil. Rena och smakfulla former med fokus på ljus, sovplatser och stort umgänge. Kök, storstuga och entré förenas i en öppen planlösning mot trädgårdssidan. Anpassad för 6-8 personer. Bastu eller extra sovutrymme är en smaksak.

Tylösand 105

TYLÖSAND 105 – SOMMAR MED FAMILJ & VÄNNER

Huset är skapat för stora sällskap som vill umgås och söker det lilla extra. Perfekt för uthyrning och stora familjen.

Den stora sällskapsytan i vardagsrummet och köket är anpassat för stora umgängen. Alla är välkomna och vår även sitt privata utrymme. Perfekt anpassad som ett sommarhus. Köket med vardagsrum är hjärtat i huset där allt utgår ifrån. Entrén ligger skyddad och ytan kan användas som uteplats.

Huset har många naturliga vinklar ger möjlighet till flera uteplatser, placerade efter hur vind och sol kommer åt ditt hus.Det är också ett hus som kan anpassas i färg och form efter behov och den omkringliggande bebyggelsen.

Fyra rejäla sovrum, två badrum (en bastu/tvägttstuga) och härliga sociala ytor i en planlösning där det finns plats för alla.

8-10 pers.