Ett snyggt vinkelhus

Vi älskar att utveckla små detaljer som förbättrar upplevelsen. Mälaren har vackra klassiska drag och smart insida. Utvecklad för långtidsboende, long-weekends med familjen. Robust, vackert och smart med maximal komfort. Huset ger stora möjligheter och klarar alla tuffa krav från kommun som tex tillgänglighet och energikrav. Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Attefallshus vit i vinkel
Gult attefallshus i vinkel

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Värmdö och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

Inga inplanerade visningar

Just nu har vi inga inplanerade husvisningar för denna husmodell, men hör av dig så kan vi ordna en privat visning för dig i något av våra visningshus över hela Sverige.

Boka privat visning

Grundpris för Värmdö

Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

  • 30 kvm

    1 045 000 kr

Priser inkl. moms

Större storlek? Pris efter förfrågan.

Vad ingår i Extrahusets grundpris?

Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

Intresseanmälan

Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Värmdö?

    * Obligatoriska fält