27 augusti, 2021

Lansering av Värmdö Vinkelhus

Om ni inte redan visste det så skräddarsyr Extrahuset unika husmodeller och inte bara utefter de husen som visas upp på hemsidan. Oavsett om du är tidig i tankeprocessen, har egna ritningar eller vill få hjälp av våra arkitekter kan vi tillsammans med dig ta fram ett hus som passar just dig. Därför är vi väldigt stolta att ännu en gång kunna lansera en husmodell som har skapats genom samarbetet mellan kund och Extrahuset. Resultatet blev så bra att vi valde att ta fram det till vårt sortiment av inspirationsmodeller för attefallshus. Läs mer om Värmdö som självklart går att anpassa efter dina unika preferenser på design och funktion.

ATTEFALLSHUS VÄRMDÖ 

Arkitekten och utvecklingsgruppens tankar bakom huset

¨Samarbetet samt utvecklingen med kund för att hitta en lösning som passar är något vi dagligen jobbar med. Samma process utfördes när detta huset skapades. Anledningen till att just detta huset skapades var inte bara för att kunden tyckte att det var estetiskt vackert, det handlade också om att anpassa huset efter dess placering på tomten. På grund av regler och lagar som gäller angående tomtgränsen, måste vi i många av fallen anpassa våra hus efter dessa regler. Detta är något vi gör dagligen med våra arkitekter i huset samt experter på kommunhandlingar. Detta är bara en av alla anledningar till att vi inte säljer fasta husmodeller utan skapar personliga och unika hus anpassade för kunden och dess tomt.

Dock erbjuder vinkelhuset Värmdö så många fler smarta och fantastiska möjligheter. För att bara nämna några detaljer i vår exempel planlösning på bifogad bild. Så får man bland annat ett snyggt och smart kök med goda förvaringsmöjligheter i både köksluckor men också i trapplösningen. Ett badrum i vinkeln med fullhöjd och med maximal funktionalitet. Dessutom får man ett rymligt vardagsrum med goda möjligheter att bygga ihop med en vindskyddad och privatterass utanför huset.

Planlösning Värmdö
Interiör attefallshus
Förslag på planlösning Värmdö

Hur kan man skräddarsy sitt unika hus med er?

Alla våra planlösningar eller hus för den delen är enbart förslag på hur det kan se ut. Vi anpassar husen med dig och våra arkitekter som en del av vår service. På detta sättet kan vi skräddarsy ett unikt anpassat hus efter dina önskningar. Oavsett om du har egna ritningar, arkitektritningar eller bara har startat tankeprocessen av hur du vill att ditt hus ska se ut så kan vi hjälpa dig vidare. Ta kontakt med oss genom att antingen skicka in en intresseanmälan på ett av våra hus eller maila info@extrahuset.se så startar vi processen med din personliga husrådgivare. 

Sovloft
Badrum attefallshus
Svart Attefallshus

ATTEFALLSHUS VÄRMDÖ 

Snabb fakta

  1. Går att anpassa efter dina specifika önskningar på design och funktion. 
  2. Året runt boende standard som klarar alla design- och konstruktionskrav. 
  3. Leveras 100% nyckelfärdigt med totalentreprenad för ett fastpris.
  4. Perfekt som komplement till villan eller fritidshuset.

Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.
Klicka här för att göra en intresseanmälan på huset!

BOKA MÖTE MED EXTRAHUSET? 

ANDRA INLÄGG

mars 24, 2023

10 april visning i Falkenberg...

Nu öppnar vi upp dörrarna för vårt populära visningshus i Falkenberg. Vi visar upp vårt attefallshus Mälaren 30...

mars 20, 2023

Visning i Tyresö, Stockholm ...

Nu är det dags för oss att ännu en gång öppna upp dörrarna till vår extremt populära visningshus i Tyresö! Vi...

mars 13, 2023

Visningshelg i Löderup 25 ma...

Går du i planerna att skaffa Attefallshus? Då ska du inte missa denna visningshelg. Nu genomför vi husvisning i...