Om Extrahuset

Extrahuset Sweden AB drivs och startades utav två entreprenörer (Per Thorell & Fredrik Andreasson) med bakgrund inom Bygg, Design, Försäljning och internationell handel. Extrahuset är ett bolag med stor rutin av produktion, design och projektledning. Vi får trygghet via starka partnerskap. Vi drivs hårt av att skapa och bygga hus som ni och vi kan vara väldigt stolta över. Vi kommer aldrig kompromissa på den inställning. Ni kan känna Er trygga med att Ert hus är optimerat med perspektivet, rätt design, rätt pris och rätt kvalité.

  1. Extrahusets är specialister på nyckelfärdiga småhus (15-100kvm) anpassade för nordiskt klimat och med hög kvalité och funktion.
  2. Vi är stolta att kunna erbjuda kundanpassade, nyckelfärdiga, kompletta fritidshus med nordisk design, kvalité och funktion till priser som är svåra att matcha.
  3. Extrahuset gör jobbet, efter era önskningar. Vi kan hjälpa Er med varje detalj och leda hela projektet. Från pappersarbete, materialval till markarbete.
  4. Extrahuset erbjuder flexibla lösningar anpassat efter Era behov.
  5. Extrahuset har fasta priser och garantier och vi jobbar hårt för att säkerställa stor tillfredställelse i hela processen.
  6. Vi har gjort det stora jobbet med design och materialval. Nu är det Er tur att anpassa huset och justera efter Era behov. Lycka till!!