• Orust 30 kväll

  Små hus stora möjligheter

  Tycker du också hus är personliga och bör anpassas inifrån och ut för den unika kunden? Då har du kommit rätt - Alla våra hus anpassas personligt och skräddarsys genom ett samarbete mellan kund, våra experter samt arkitekter på så sätt ger vi små hus stora möjligheter. Från ide till ett färdigt hem!

Varför just Extrahuset?

En trygg och enkel husaffär.

En husaffär är enligt oss att ge kunden stora möjligheter till anpassningar men också en service i världsklass med ansvar och tydlighet för att man ska känna sig trygg genom hela processen. 

Helhetsleverantör. Ett kontrakt, en kontakt, ett pris. Hos oss får du en helhetsleverantör som hjälper dig med hela processen från idé till färdigt hem. Du kan känna dig trygg i att vi hjälper dig med alltifrån arkitekthjälp från våra arkitekter, till all dokumentation med kommun samt upphandling med underleverantörer. Allt detta genomförs med ett öppet och transparent pris utan några stora oväntade kostnader efter husleverans som är vanligt inom byggbranschen.

Anpassningsbarhet. Enligt oss är ett hus personligt och bör anpassas därefter inifrån och ut. Alla våra hus som levereras har skapats unikt efter kundens önskningar. Vi anpassar husen i alltifrån mindre förändringar med fönsterplaceringar till skapandet av nya kundmodeller. Tillsammans skapar vi ett hus som känns rätt för dig och din familj. 

Ansvar. Att ta ansvar och känna sig trygg genom en husaffär är något vi anser som A och O för en bra husaffär. Du kan känna dig trygg genom hela processen från start till mål där vi sköter alla upphandlingar, alla garantier, samt tar hand om arbetsmiljöansvaret. Detta ansvar är en av dem viktigaste punkterna som många inte tänker på, ansvaret som byggherre är en stor risk husleverantörer sätter på er som kund.

Starkt ägarskap. Extrahuset AB drivs och startades utav entreprenören (Fredrik Andreasson) med bakgrund inom Bygg, Design, Försäljning och internationell handel. Extrahuset är ett bolag med stor rutin av produktion, design och projektledning. Vi får trygghet via starka partnerskap och delägare där vi under 2020 fått in två nya storägare i Extrahuset för att öka expansionstakten.

Inifrån Fabrik

100% Skräddarsytt!

Detaljer i planritning, exteriör och interiör kan vi anpassa efter era behov. Vi utvecklar husets detaljer tillsammans med er, våra specialister och våra arkitekter. Att kombinera materialval, funktion och pris för maximal upplevelse är vår uppgift. Enligt oss är hus personliga och bör anpassas därefter inifrån och ut!

Leverans kranlyft av attefallshus

100% Ansvar!

Extrahuset vill förenkla och skapa trygghet genom hela processen. Du kan känna dig trygg genom hela processen där vi sköter alla upphandlingar, alla garantier, samt tar hand om arbetsmiljöansvaret. Detta ansvar är en av dem viktigaste punkterna som många inte tänker på, ansvaret som byggherre är en stor risk husleverantörer sätter på er som kund.

Orust 30 mörkt

100% Nyckelfärdigt!

Med oss får du ett 100% nyckelfärdigt hus in i minsta detalj. Det kommer att vara färdigmålat och till och med toalettborsten kommer att vara upphängd vid leverans! Vi erbjuder ett pris på allt via Extrahuset. Inga överaskningar och inga dolda kostnader på er som kund.

Vad tycker kunderna om oss?

Vi har sedan ett år tillbaka ett Attefallshus (Bohuslän) på vår tomt på Ängön. Platsen där huset är placerat var lite utmanande men Extrahuset löste detta exemplariskt. Anders med underleverantör gjorde ett fantastiskt jobb med huset men hjälpte även till att säkerställa att arbetet kring huset gick hur smidigt som helst. När huset levererades var det endast små justeringar som behövde göras vilket Extrahuset så till att korrigera skyndsamt via sina kvalitetskontroller. Vi är mycket nöjda med resultatet och hur Extrahuset genomfört ”projektet”.
– Åke & Åsa Dahlqvist
Läs fler recensioner på Trustpilot!

Interiör kök
Vad gör oss unika?

Bli en del av vårt ambassadörskap

Vi fick en gång förtroendet att bygga våra kunders extrahus, ett uppdrag vi tog på stort allvar. Att sedan få ha en fortsatt relationen med våra kunder via Extrahuset Ambassadörskap är något vi är tacksamma och stolta över. Våra ambassadörer betyder mycket för oss! Precis som de en gång gjorde letar nya kunder efter bra husleverantörer och bra lösningar. Vi vill att våra potentiella nya kunder ska få en möjlighet att göra en ärlig och rättvisande bedömning av Extrahuset, och att dom ska kunna se olika husalternativ, gärna i sitt närområde. Genom ambassadörskapet kan vi erbjuda lokala visningar runtom i hela Sverige och våra potentiella kunder får en möjlighet att se och träffa före detta kunder som har genomgått hela husprocessen med oss tidigare. 

Klicka här för att se några av våra visningshus runtom i Sverige! 

Läs mer om Extrahuset

Ta reda på mer information om oss på Extrahuset.

VARFÖR SKA DU VÄLJA EXTRAHUSET?

 1. 100% SKRÄDDARSYTT
  Med oss får du ett skräddarsytt extrahus utan stora merkostnader. Frihet är en viktig del i vår service. Hus är personligt och bör anpassas efter varje person/familj och tomt. Vi utvecklar huset tillsammans med er, våra specialister och vår arkitektbyrå.
 2. 100% NYCKELFÄRDIGT
  Med oss får du ett nyckelfärdigt attefallshus in i minsta detalj. Det kommer att vara färdigmålat och t.o.m toalettborsten kommer att vara upphängd vid leverans!
 3. TOTALENTREPRENAD
  Vi är ett personligt företag som erbjuder totalentreprenad med en kontaktyta. Vi ansvarar och hjälper er igenom hela processen, från kontakt med kommun till 100% nyckelfärdig leverans. Vi erbjuder frihet och enkelhet med stor ansvarskänsla.
 4. EXTRAHUSET ANSVAR
  Extrahuset vill förenkla och skapa trygghet genom hela processen. Detta gör vi genom Extrahusets ansvar där vi hjälper dig ifrån start till mål. Du kan känna dig trygg genom hela processen där vi sköter alla upphandlingar, alla garantier, samt tar hand om arbetsmiljöansvaret. Detta ansvar är en av dem viktigaste punkterna som många inte tänker på, ansvaret som byggherre är en stor risk husleverantörer sätter på er som kund.
 5. MYCKET FÖR PENGARNA TILL ETT FASTPRIS
  Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda dig det bästa huset, den bästa totallösningen och upplevelsen. Vi jobbar passionerat för att säkerställa bästa möjliga leverans. Vi erbjuder ett fast pris på allt via Extrahuset. Inga överraskningar med dolda kostnader. Tydligt och enkelt för din trygghet. Extrahuset erbjuder småhus med stora möjligheter.
[contact-form-7 id="4116" title="Kontaktformulär 1"]
Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer

  Läs villkor