Om Extrahuset

Extrahuset AB drivs och startades utav entreprenören (Fredrik Andreasson) med bakgrund inom Bygg, Design, Försäljning och internationell handel. Extrahuset är ett bolag med stor rutin av produktion, design och projektledning. Vi får trygghet via starka partnerskap och delägare där vi under 2020 fått in två nya storägare i Extrahuset för att öka expansionstakten. Vi drivs hårt av att skapa och bygga hus som ni och vi kan vara väldigt stolta över. Vi är specialister på nyckelfärdiga småhus (15-100kvm) anpassade för nordiskt klimat samt med hög kvalité och funktion.

Vi kommer aldrig kompromissa på den inställning. Ni kan känna er trygga med att ert hus är optimerat med perspektivet, rätt design, rätt pris och rätt kvalité.

Läs mer om Extrahuset

Ta reda på mer information om oss på Extrahuset.

VARFÖR SKA DU VÄLJA EXTRAHUSET?

 1. 100% SKRÄDDARSYTT
  Med oss får du ett skräddarsytt extrahus utan stora merkostnader. Frihet är en viktig del i vår service. Hus är personligt och bör anpassas efter varje person/familj och tomt. Vi utvecklar huset tillsammans med er, våra specialister och vår arkitektbyrå.
 2. 100% NYCKELFÄRDIGT
  Med oss får du ett nyckelfärdigt attefallshus in i minsta detalj. Det kommer att vara färdigmålat och t.o.m toalettborsten kommer att vara upphängd vid leverans!
 3. TOTALENTREPRENAD
  Vi är ett personligt företag som erbjuder totalentreprenad med en kontaktyta. Vi ansvarar och hjälper er igenom hela processen, från kontakt med kommun till 100% nyckelfärdig leverans. Vi erbjuder frihet och enkelhet med stor ansvarskänsla.
 4. EXTRAHUSET ANSVAR
  Extrahuset vill förenkla och skapa trygghet genom hela processen. Detta gör vi genom Extrahusets ansvar där vi hjälper dig ifrån start till mål. Du kan känna dig trygg genom hela processen där vi sköter alla upphandlingar, alla garantier, samt tar hand om arbetsmiljöansvaret. Detta ansvar är en av dem viktigaste punkterna som många inte tänker på, ansvaret som byggherre är en stor risk husleverantörer sätter på er som kund.
 5. MYCKET FÖR PENGARNA TILL ETT FASTPRIS
  Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda dig det bästa huset, den bästa totallösningen och upplevelsen. Vi jobbar passionerat för att säkerställa bästa möjliga leverans. Vi erbjuder ett fast pris på allt via Extrahuset. Inga överraskningar med dolda kostnader. Tydligt och enkelt för din trygghet. Extrahuset erbjuder småhus med stora möjligheter.
Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer

  Läs villkor