Attefallshus anpassad för skidvärlden

Skapandet bakom Åre startades faktiskt genom att en kund efterfrågade en utvecklad lösning av vår redan framtagna husmodell Orust. Kunden ville framförallt skapa en större hall vilket är viktigt i ett stort som litet hus i fjällvärlden. Hallen ska vara en aktiv zon som möjliggör en enkelhet att kunna ta på och av sin skidutrustning men också för att skapa utrymme för förvaring av en del av utrustningen.

Planlösning Åre
Vardagsrum i attefallshus

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Åre och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns ett exempel på planlösning att både utgå ifrån och inspireras av.

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

Svart attefallshus med stora fönster

3 mars 2024, 11:00–15:00

Visningshelg i Kullavik

Attefallshus bred

16 mars 2024, 11:00–14:30

Visningshelg i Höllviken (#2584)

Privat visning?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Boka privat visning

Grundpris för Åre

Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

 • 25 kvm

  860 000 kr

 • 30 kvm

  960 000 kr

Priser inkl. moms

Större storlek? Pris efter förfrågan.

Vad ingår i Extrahusets grundpris?

 • Arkitekthjälp för att skapa ditt unika hus
 • Möjlighet att skräddarsy ditt hus med vår husbyggare
  Länk skickas efter intresseanmälan
 • Fullutrustat badrumspaketet med kända varumärken
 • Skräddarsytt mellankök ingår

Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

Intresseanmälan

Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Åre?

  * Obligatoriska fält