Det extra breda attefallshuset

Vi har utvecklat Attefallshuset Båstad med ytterst noggranna detaljer. Allt för att skapa en förstklassig och komfortabel boendeupplevelse för dig som husägare. Husmodellen Båstad har vackra klassiska drag exteriört och en smart planerad design interiört. Huset har stora och breda fönster som ger dig en perfekt sikt utåt. Båstad är alldeles perfekt för tomten med utsikt över havet och ger dig som ägare unika möjligheter att kunna betrakta din omgivning. Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Altandörrar attefallshus
Grått attefallshus med blommor

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Båstad och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns några exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

  Besök ett av våra visningshus

  Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

  Svart attefallshus med stora fönster

  3 mars 2024, 11:00–15:00

  Visningshelg i Kullavik

  Attefallshus bred

  16 mars 2024, 11:00–14:30

  Visningshelg i Höllviken (#2584)

  Privat visning?

  Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

  Boka privat visning

  Grundpris för Båstad

  Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

  • 30 kvm

   1 045 000 kr

  Priser inkl. moms

  Större storlek? Pris efter förfrågan.

  Vad ingår i Extrahusets grundpris?

  Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

  Intresseanmälan

  Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Båstad?

   * Obligatoriska fält