Modernt och stilrent attefallshus

Vi älskar att utveckla små detaljer som förbättrar din husupplevelse. Falsterbo är utvecklad med en smart och vacker design som ska ge värme och ro. Vacker utsida och smart insida. Huset är framtaget både för långtidsboende och long-weekends med familjen. Modernt, vackert och smart med maximal komfort. Huset ger stora möjligheter och klarar alla krav från kommun såsom tillgänglighet och energikrav. Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Järnvitriol attefallshus
Vit attefallshus

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Falsterbo och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns några exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

  Besök ett av våra visningshus

  Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

  Attefallshus under kvällen i Höllviken

  4 maj 2024, 11:00–14:30

  Visningshelg i Höllviken

  Privat visning?

  Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

  Boka privat visning

  Grundpris för Falsterbo

  Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

  • 30 kvm

   925 000 kr

  • 25 kvm

   825 000 kr

  Priser inkl. moms

  Större storlek? Pris efter förfrågan

  Vad ingår i Extrahusets grundpris?

  Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

  Intresseanmälan

  Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Falsterbo?

   * Obligatoriska fält