Attefallshus med New England-stil

Med en smart insida och en fantastisk utsida har ännu en gång samarbetet mellan kund och Extrahuset fört med sig en vacker husmodell kallad Stockholm. Ett hus med inspiration från Stockholms skärgård och villaområden presenterar vi härmed vår tappning på ett New England attefallshus. Alla våra hus går att modifiera efter era önskningar om det så gäller stora förändringar eller mindre genom att till exempelvis flytta på fönster och så vidare. Tillsammans med dig så skapar vi ditt unika och personliga Extrahus. Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Attefallshus Stockholm Billdal
Attefallshus Stockholm 30 - Ugglarp

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Stockholm och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns några exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

  Besök ett av våra visningshus

  Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

  Svart attefallshus med stora fönster

  3 mars 2024, 11:00–15:00

  Visningshelg i Kullavik

  Attefallshus bred

  16 mars 2024, 11:00–14:30

  Visningshelg i Höllviken (#2584)

  Privat visning?

  Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

  Boka privat visning

  Grundpris för Stockholm

  Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

  • 25 kvm

   840 000 kr

  • 30 kvm

   940 000 kr

  Priser inkl. moms

  Större storlek? Pris efter förfrågan.

  Vad ingår i Extrahusets grundpris?

  Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

  Intresseanmälan

  Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Stockholm?

   * Obligatoriska fält