Attefallshus med mansardtak

Attefallshuset Uppsala är ett klassiskt svenskt attefallshus som har skapats med inspiration från traditionella detaljer och genomtänkta interiörs-lösningar. Huset är utvecklat för långtidsboende, long-weekends med familjen eller som ett perfekt alternativ för uthyrning. Uppsala är tillgänglighetsanpassat och framtaget av våra arkitekter på Extrahuset.  Alla planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Attefallshus med Mansardtak
Attefallshus med Mansardtak

Bilder

Attefallshus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Uppsala och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns några exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

  Besök ett av våra visningshus

  Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

  Inga inplanerade visningar

  Just nu har vi inga inplanerade husvisningar för denna husmodell, men hör av dig så kan vi ordna en privat visning för dig i något av våra visningshus över hela Sverige.

  Boka privat visning

  Grundpris för Uppsala

  Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

  • 30 kvm

   940 000 kr

  • 25 kvm

   840 000 kr

  Priser inkl. moms

  Större storlek? Pris efter förfrågan.

  Vad ingår i Extrahusets grundpris?

  Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

  Intresseanmälan

  Vill du veta mer om att bygga Attefallshuset Uppsala?

   * Obligatoriska fält