Möjlighet till nyckelfärdig leverans innan vinter-säsongen

Vår husmodell Dalarna passar perfekt på en lummig skogstomt, tomten med utsikt mot sjön eller varför inte på tomten vid den sluttande skidbacken. Helt anpassningsbar för både sommar- och vinterväder. Vid beslut under sommaren kan vi leverera fjällstugan till fjällen innan vinter-säsongen.

Fjällstuga exteriör vinter
Brunt Fritidshus exteriör röd dörr

Bilder

Extrahus med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Dalarna och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

Inga inplanerade visningar

Just nu har vi inga inplanerade husvisningar för denna husmodell, men hör av dig så kan vi ordna en privat visning för dig i något av våra visningshus över hela Sverige.

Boka privat visning

Grundpris för Dalarna

Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

 • 48 kvm

  1 490 000 kr

Priser inkl. moms

Större storlek? Pris efter förfrågan.

Vad ingår i Extrahusets grundpris?

 • Arkitekthjälp för att skapa ditt unika hus
 • Möjlighet att skräddarsy ditt hus med vår husbyggare
  Länk skickas efter intresseanmälan
 • Fullutrustat badrumspaketet med kända varumärken
 • Skräddarsytt & komplett kök ingår

Vanliga frågor om hus från Extrahuset

Intresseanmälan

Vill du veta mer om att bygga extrahuset Dalarna?

  * Obligatoriska fält