En liten men rymlig fjällstuga

Extrahuset har utvecklat fjällstugan Härjedalen i syfte att vara klassisk, praktisk och optimerad. Alltså helt perfekt för den aktiva familjen uppe i fjällen. Vi har lagt ett stort fokus på att skapa maximal komfort, design och funktion. Fjällstugan Härjedalen kommer med många specialanpassade detaljer för att skapa ett hem med en känsla av välkomnande och trivsamhet. Alla våra planritningar går att anpassa, vi skräddarsyr alltid som en del av servicen.

Svart fjällstuga exteriör snö
Svart fjällstuga snö Härjedalen

Bilder

Fjällstugor med många möjligheter

Utforska olika utföranden av husmodellen Härjedalen och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösningar

Din unika planlösning

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Här finns exempel på planlösningar att både utgå ifrån och inspireras av.

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

Attefallshus under kvällen i Höllviken

4 maj 2024, 11:00–14:30

Visningshelg i Höllviken

Privat visning?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika extrahus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Boka privat visning

Grundpris för Härjedalen

Vi vill att du som kund ska känna trygghet och inte behöva uppleva några oförutsägbara kostnader. Priset du ser på hemsidan är ett komplett pris på ett 100 % nyckelfärdigt hus med vårt skräddarsydda mellankök samt badrum.

 • 54 kvm

  1 660 000 kr

Priser inkl. moms

Större storlek? Pris efter förfrågan.

Vad ingår i Extrahusets grundpris?

 • Arkitekthjälp för att skapa ditt unika hus
 • Möjlighet att skräddarsy ditt hus med vår husbyggare
  Länk skickas efter intresseanmälan
 • Fullutrustat badrumspaketet med kända varumärken
 • Skräddarsytt & komplett kök ingår

Vanliga frågor om fjällstugor från Extrahuset

Intresseanmälan

Vill du veta mer om att bygga fjällstuga Härjedalen?

  * Obligatoriska fält