Bygga longstay boenden – långtidsboenden för företag

Bygga Longstay Boenden blir en allt hetare trend inom fastighetssektorn, särskilt som en lösning för företag i behov av långtidsboende för sina anställda. I en tid av bostadsbrist och ökad efterfrågan på flexibla boendealternativ, fyller dessa specialbyggda anläggningar en viktig nisch på marknaden. I denna artikel utforskar vi potentialen och fördelarna med att investera i och bygga longstay boenden, och hur de skapar värde för både fastighetsägare och företag.

Longstay boende för företagskunder

Longstay-boende koncept för en av våra kunder.

Varför bygga longstay boenden?

Med en växande arbetsmarknad och en pågående bostadsbrist i storstäder så som Stockholm, Malmö och Göteborg men också mindre städer och byar som håller på att utvecklas. Så har behovet av långtidsboenden för företagsanställda skjutit i höjden. Extrahuset har identifierat denna trend och har under den senaste tiden skapat flera skräddarsydda koncept åt olika företagskunder.

De traditionella hotellen eller vanliga hyreslägenheter möter inte alltid företagens behov när det gäller längre, men ändå tillfälliga, boenden. Detta skapar en möjlighet för fastighetsutvecklare och investerare att fylla denna lucka genom att bygga specialiserade longstay boenden. Dessa anläggningar kan erbjuda en rad fördelar, som t.ex. fullt utrustade kök, flexibla hyresvillkor och städtjänster, som gör dem särskilt attraktiva för företagskunder.

Finansiella aspekter med företagsboenden

För fastighetsägare och investerare kan longstay boenden vara en lönsam satsning. För det första, fyller de en specifik efterfrågan och kan därför kommandera högre hyreskostnader jämfört med traditionella boendeformer. För det andra, genom att erbjuda möblerade och fullt utrustade lägenheter, kan ägarna dra nytta av adderade intäkter från extra tjänster och bekvämligheter.

Anpassningsbarhet och skalbarhet hos Extrahuset

En av de stora fördelarna med att bygga longstay boenden med Extrahuset är vår anpassningsbarhet och skalbarhet. Eftersom behoven kan variera från företag till företag, kan våra anläggningar skräddarsys för att passa en mängd olika krav. Detta inkluderar allt från planlösning till funktionalitet och storlekar. Dessutom har vi en modern och effektiv produktionsprocess där allt färdigställs inomhus i våra fabriker.

Finansieringslösning hos Extrahuset

Vi har också attraktiva leasingupplägg skräddarsytt för ditt projekt med att bygga företagsbostäder eller longstayboenden. Vi hjälper dig att utnyttja potentialen med rätt finansieringslösning. Kontakta oss idag så berättar vi mer.


Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält