Nya ägare

Extrahuset får nya storägare och ökar expansionstakten

Extrahuset Sweden AB är en av de större aktörerna i Sverige av Attefallshus och färdiga modulhus till privatpersoner. Extrahuset grundades 2015 och 2020 är vårt genombrott på den Svenska marknaden där bolaget har växt med 100% under bara det senaste året.

Husmodellen Orust vid vatten

Marknaden för Attefallshus, Bolundare och Fritidshus är i en expansiv och spännande fas där Extrahuset under en längre tid har haft stor efterfrågan. Vi har i flera år målmedvetet jobbat för att bli kundens första val för Nyckelfärdiga Attefallshus. Vi har idag en stabil produktion, större organisation och stor efterfrågan.

Vi är redo för nästa steg i utvecklingen och har nu glädjen att presentera två stycken nya delägare, investmentbolagen Arcaris Compagnia AB och Gullsjöholmen Invest AB som investerar stort i Extrahuset. Även styrelsen kommer förstärkas där vi välkomnar Sandro Arcari & Hans Hedefur.

Med förstärkta resurser som skapar trygghet och styrka kan vi fortsätta utvecklas och möta den ökade efterfrågan. Vi kommer med ännu större självförtroende målmedvetet jobba vidare för att bli kundens första val för nyckelfärdiga Attefallshus och mindre fritidshus.

Vår vision är att vara kundens naturliga första val. Enligt oss förtjänar kunden möjlighet till 100% nyckelfärdigt, 100% skräddarsytt, samt 100% totalentreprenad. Vi jobbar med fasta offertpriser och med 100% totalansvar, för kundens trygghet och välbefinnande. Tillsammans skapar vi stora möjligheter, med små hus.

Med vänliga hälsningar,
Fredrik Andreasson VD Extrahuset Sweden AB 

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält