Inifrån husproduktionen

Häng med in i husproduktionen

Medan december månad närmar sig sitt slut har husproduktionen varit i full gång för att leverera årets största julklappar – våra extrahus! I denna artikel tar vi dig med på en inblick i vår hektiska husproduktion, där de sista leveranserna för året slutförs samtidigt som vi förbereder för att skicka ut de första leveranserna för nästa år.

Vi har utvecklat en smart byggprocess där alla våra hus färdigställs inomhus i en trevlig och säker miljö för att sedan fraktas och installeras 100% nyckelfärdigt på tomter runt hela Sverige. Tack vare smart produktion, specialiserade hantverkare och tillgång till högkvalitativa byggvaror kan vi säkerställa en effektiv husproduktion. Leveranstiden på våra hus ligger på 4-5 månader från order till husleverans, beroende på materialval och hus. Att bygga hus med god kvalitet tar tid, och samtidigt som huset byggs kan övriga delar i processen förberedas, exempelvis grund, el och vatten. Det betyder att när huset väl står på plats går färdigställandet snabbt. Vår fabrik har över 20 års erfarenhet av den nordiska marknaden, med design, materialval och kravbild som är anpassade för svenska och nordiska kunder.

Hus i produktion
Husproduktion fabrik

Anpassas och skräddarsys unikt efter varje specifik kund

Alla våra hus är personliga och skräddarsys inifrån och ut enligt kundens specifika önskemål om design, funktion och planlösning. Tillsammans med våra arkitekter tas en ritning fram som sedan godkänns av både fabrik och kund. När alla detaljer är på plats och klara, påbörjas planeringen för att bygga ett unikt och personligt hus. Detta är en av våra styrkor, där vi alltid anpassar husen så att de känns rätt för våra kunder. För oss är det av största vikt att kunden har stor flexibilitet och kan skräddarsy sitt hus enligt sina förväntningar och krav.

Hus i produktion

Allt färdigställs i fabrik – Från stålram till 100% nyckelfärdigt

Från fabriken kan du följa husets resa från stålramen till att badrummet kaklas och köket färdigställs. Tack vare vår erfarenhet av över 20 års nyckelfärdiga husleveranser och vår konstruktion kan vi garantera en trygg och säker produktion samt leverans. Användningen av en stålrams-konstruktion ger många fördelar när det kommer till att bygga nyckelfärdiga hus. Genom att använda stålramen kan vi lyfta husen med så kallade öglor, vilket minskar påverkan på huset jämfört med andra konstruktionsmetoder. Detta säkerställer en hög kvalitet och trygghet i hela byggprocessen.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält