GOD JUL FRÅN EXTRAHUSET

Julhälsning från Extrahuset

Medan december månad närmar sig sitt slut och fabriken håller på att förbereda årets sista julklappar till våra kunder tänkte vi skicka ut en julhälsning till våra kunder och framtida extrahusägare. Vi är oerhört tacksamma för förmånen att få vara er husleverantör men också för att få varit en del av spännande dialoger och framtida projekt inför 2024.

Små hus stora julklappar

Kära kunder och framtida extrahusägare,

Medan årets sista dagar närmar sig vill vi på Extrahuset ta tillfället i akt att framföra vår tacksamhet till alla er som valt att ta steget med oss i ert husprojekt. Samtidigt vill vi även rikta ett varmt välkomnande till er som fortfarande bär på era husdrömmar.

Under 2023 har vi haft förmånen att vara en del av många spännande dialoger och projekt. Det är dessa möten och samtal som berikar vårt arbete och gör oss ständigt bättre. Så till er alla, tack för ett fantastiskt år!

För er som ännu går i hustankar, vi är här för att svara på era frågor och funderingar. Vare sig det rör sig om Attefallshus, fritidshus, campinghus, byggprocessen, kommunala regler, eller något annat, står vårt team redo att bistå. Vi förstår att vägen till ett drömhus kan vara både spännande och utmanande. Oavsett om ni har fastnat, lagt drömmarna på is, eller bara söker inspiration, är Extrahuset här för er.

Under det gångna året har vi haft nöjet att hjälpa flertalet kunder att förverkliga sina husdrömmar, genom att erbjuda skräddarsydda och nyckelfärdiga lösningar med totalentreprenad. Vi är stolta över att kunna erbjuda personligt anpassade hem som speglar varje kunds unika önskemål och behov.

Glädjande nyheter inför det nya året – vi kommer att erbjuda ett nytt och spännande inredningssortiment samt nya populära planlösningar med smarta funktioner. Allt detta och mer kan ni upptäcka på vår hemsida. Och kom ihåg, det är fortfarande möjligt att få ert drömhus levererat till sommaren!

Till sist vill vi önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av er husresa under 2024. För kontakt och mer information, tveka inte att nå oss genom kontaktformuläret nedan eller på info@extrahuset.se alternativt ringa 031-7072090.

Med varma hälsningar, Teamet på Extrahuset

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält