Ski-In Ski-Out med fjällstuga i Storklinten

Vi på Extrahuset är glada att kunna presentera ännu ett samarbete med en fjällresort. Vi erbjuder er nu en paketlösning där tomt, totalentreprenad och vår fjällstuga Storklinten har paketerats till ett utgångspris på 2 345 000:-!

Fjällstuga med tomt - Storklinten

Paketet med fjällstuga och tomt i Storklinten, designad för att förena lyx och funktionalitet för den aktiva familjen. Samarbetet mellan Storklinten och Extrahuset, erbjuder en unik kombination av bekvämlighet och närhet till naturen, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Dessutom är stugan idealisk för uthyrning när familjen inte använder den.

Med sitt ski in, ski out-läge, erbjuder stugan direkt tillgång till skidbackar och en fantastisk utsikt över fjällen. Dess praktiska layout inkluderar en rymlig farstukvist som fungerar som en utomhushall, komplett med förvaring och sittplatser, samt en förberedelsestation för skidvallning. Inne i stugan finner man en välkomnande hall, försedd med generösa förvaringsutrymmen och ett närliggande badrum med bastu – en nödvändighet i varje fjällstuga.

Boendet rymmer totalt sex sovplatser, fördelade på ett master bedroom, ett extra sovrum och ett rymligt loft, alla med extra förvaringsmöjligheter. Det kombinerade köket och allrummet är fullt utrustat och utformat för att maximera utrymmet och funktionaliteten.

Fjällstugan 58 är inte bara ett hem, utan även en smart investering. Med möjligheten att påverka husets utformning och tillval, kan köparen skapa sitt drömboende. Den starka efterfrågan på boende i Storklinten, tillsammans med resortens attraktiva uthyrningsupplägg, gör detta till en attraktiv och lönsam investering för framtiden.

Storklinten är mer än bara en skidort; det är ett paradis för utomhusaktiviteter året om, inklusive fiske, längdskidåkning, skoterkörning och mycket mer. Med dess unika kustnära läge, erbjuder Storklinten en oöverträffad upplevelse för alla äventyrslystna familjer.

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Anmäl ditt intresse

    * Obligatoriska fält