Summering av året

Summering av 2021 – VD har ordet

Extrahuset – För mänsklighet, anpassningsbarhet, och starka relationer i en utmanande byggbransch under 2021. Omsättningsökningar på 500% på de senaste två åren, en stark organisation och fokus på kundlösningar och upplevelser har hjälpt Extrahuset att överkomma utmaningar och bli det förstahandsvalet för nyckelfärdiga Attefallshus, Fritidshus och Fjällstugor. Tack till teamet som visat stort engagemang och insatser i ett extremt år. Med en stark plattform för fortsatt utveckling ser vi fram emot att erbjuda ännu bättre kundupplevelser under 2022.

Attefallshus svart

Vad är viktigast? Det är tydligt att mänsklighet, anpassningsbarhet, vänskap och relationer är av störst betydelse. 2021 har varit ett extremt år för mänskligheten, för många företag och även för byggbranschen. Under tuffa omständigheter är vi tacksamma. Nära och kära har klarat sig bra, vi har haft tur. 

Extrahuset skapades på värderingar, vi vill göra skillnad i en annars hård och kall industri. Vi tror det har hjälpt oss på många plan under sista två åren. För oss är det avgörande att ta Ansvar och att vara Anpassningsbara. Alla beslut och all utveckling sker baserat på värderingarna och visionen om att bli Kundens förstahandsval för småhus. 

Mänsklighet och relationer är högt värderat. Allt handlar om att skapa bästa möjliga förutsättningar för både kunder samt personal. Att skapa förutsättningar för att lyckas förverkliga idéer och att utvecklas både som bolag och människor. 

Under 2021 har vi haft stor nytta och hjälp utav två viktiga relationer för Extrahuset. Dels handlar det om våra ambassadörer i form av alla tidigare kunder som hjälper oss med vår utveckling och Extrahuset affärsnätverk med duktiga hantverkare som gör stor skillnad för oss. Tack vare förankrade relationer, stort engagemang, stora insatser och en tydlig plan har Extrahuset kunnat guida sig framåt när många andra haft stora problem. Under exceptionella omständigheter som extrema prisökningar, materialbrist och en värld i kaos har Extrahuset utvecklas starkt. 

Några reflektioner från året som ger energi:

Slutligen vill jag därmed tacka Extrahuset personal som gör stordåd varje dag. Pressen och utmaningarna under 2021 har varit extrema. Som VD kunde jag inte varit stoltare över laginsatserna vi lyckats med i år. 

Team Extrahuset önskar er ett underbart avslut på 2021, ta hand om era nära & kära!

Med vänliga hälsningar,
Fredrik Andreasson VD Extrahuset

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält