Uppdatering från husproduktionen – november 2023

Medan året närmar sig sitt slut, arbetar extrahuset oavbrutet för att möta den ökade efterfrågan på attefallshus och fritidshus. Vår fabrik surrar av aktivitet då skickliga hantverkare och modern teknologi samverkar för att skapa kvalitativa boenden som lovar komfort, funktionalitet och stil.

Anställd i Fabriken

Produktionslinjen – Privatpersoner och företagskunder

I produktionslinjen just nu står flertalet attefallshus och fritidshus ut till privatpersoner men också sex specialdesignade hus beställda för att försköna Hovfjällets natursköna landskap. Dessa hus är tänkta att erbjuda en perfekt balans mellan funktion och form, optimerade för att smälta in i och komplettera den omgivande miljön. Dessutom är de anpassade för att kunna erbjuda lönsamma uthyrningsmöjligheter för Hovfjället som resort.

Husproduktion extrahuset

Hus innan sommaren?

För företag och privatpersoner som vill ha ett hus innan sommaren, är det tid att agera nu. Med den nuvarande produktionskapaciteten kan Extrahuset garantera leverans innan sommaren, men platserna i produktionen börjar ta slut och det är förutsatt att beställningen av huset görs i tid och före andra större beställningar. Missa inte chansen att investera i kvalité och komfort – börja din dialog med våra skickliga husrådgivare så gör vi din husdröm till en verklighet.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält