Husleveranser

Vart har vi levererat hus?

Sedan vi grundades 2015 har vi levererat nyckelfärdiga hus över hela Sverige. Dessa hus anpassas efter kundens krav på design, funktion, planlösning men också vart i landet det ska stå för att klara kraven och kvalitén den miljön kräver. I denna artikeln går vi igenom utmaningarna att leverera nyckelfärdiga hus över hela landet och vilka fåtal områden i Sverige som för tillfället saknar ett hus från Extrahuset.

Hur fungerar en husleverans med Extrahuset?

Vi har utvecklat en smart byggprocess där alla våra hus färdigställs inomhus i en trevlig och säker miljö för att sedan fraktas och installeras 100% nyckelfärdigt på tomter runt hela Sverige. Att leverera nyckelfärdigt innebär att man levererar ett hus helt färdigt, som ni ser i videon ovan. Dessutom levererar vi året runt och till samtliga områden i hela Sverige under olika förutsättningar, miljöer och årstider. Utmaningarna att leverera färdiga hus är många – men med en god planering, erfarenhet och kunskap kan man säkerställa att leveranserna går smidigt till.

Innan vi gör en husaffär säkerställer vi alltid möjligheten att leverera huset – detta genom ett tomtbesök samt via digitala tjänster. Saker vi undersöker är följande:

Vart har vi levererat hus?

Under 2022 levererar vi hus till Öland & Gotland

I produktionskön har vi för tillfället flera hus till både Öland och Gotland, som kommer att bli nya destinationer för oss på Extrahuset under 2022. Det är en efterlängtad öppning för oss på Extrahuset då vi ser att det är områden där vi kommer att leverera flera hus under de kommande åren. Dock saknar vi fortfarande hus i både Norrbotten och Gävleborg, och förhoppningsvis får vi se ett hus i dessa områden så att vi verkligen kan säga att vi levererar hus över hela Sverige.

Om ni inte redan visste det, så jobbar vi dessutom med ett ambassadörsskap där vi använder våra kunders hus som visningshus. På det sättet kan vi erbjuda lokala visningar för potentiella kunder runt hela Sverige. Är du intresserad av att bli ambassadör för oss och kanske bor du på ett attraktivt område i Sverige? Kontakta oss så berättar vi mer om upplägget.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält