Om oss

Besök ett kundhus

Den sanna känslan av kvalitet får du genom att uppleva den på riktigt. Våra kunder öppnar sina hus och bjuder in dig på visning. Ta chansen att uppleva hus som används i vardagen.

Hos oss är kvalitet mer än bara ord – det är en erfarenhet som vi ödmjukt bjuder in dig att vara en del av. Vi öppnar dörrarna till våra kundhus för att ge dig en äkta insikt i vår kvalitetsstandard, direkt i våra kunders hem. Våra kundhus agerar som levande exempel på den kvalitet som genomsyrar vårt arbete och ger dig möjligheten att lokalt, nära dig, uppleva denna förstahandsupplevelse.

I en tid då traditionella visningshus vid vårt huvudkontor eller temporära utställningsplatser är vanliga, har vi valt att göra något annorlunda. Vi har valt att öppna upp våra kundhus, där vardagen verkligen sker, där våra kunder lever och trivs. Varför? Därför att vi ödmjukt anser att du förtjänar att se och känna på kvaliteten i en naturlig miljö. Här är våra hus en del av vardagen och levererar pålitlig kvalitet och komfort på riktigt.

Denna metod är öppen och transparent, och vi hoppas att den på ett genuint sätt kan illustrera den kvalitet som vi så stolt representerar. Genom att bjuda in dig att utforska våra kundhus vill vi ge dig en ärlig och äkta uppfattning om vad vårt arbete verkligen innebär.

Denna approach möjliggör även lokala visningar över hela Sverige, så att du enkelt och bekvämt kan uppleva våra kundhus i din egen närhet.

Besök ett av våra visningshus

Upplev kvalitén och möjligheterna med ett hus från Extrahuset. Vi har visningshus över hela landet med möjligheter för både öppna och privata visningar. Här ser du kommande visningar för olika hus byggda av Extrahuset.

Attefallshus under kvällen i Höllviken

4 maj 2024, 11:00–14:30

Visningshelg i Höllviken

Privat visning?

Vi på Extrahuset älskar att bygga unika attefallshus. Alla våra husmodeller går att fullt anpassa. Med våra arkitekter förverkligar vi dina idéer för både design och funktion.

Boka privat visning

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält