Om oss

Bli en ambassadör

Genom Extrahuset ambassadörskap får du chansen att fördjupa din koppling till oss och bli en inspiration för andra. Vi erbjuder fina förmåner till dig som öppnar ditt hus för nya kunder.

Familjen Wesley

Våra 50+ ambassadörer öppnar sina dörrar för dig.

Vi värdesätter inte bara våra kunders tillfredsställelse, vi strävar efter att bygga starka och långvariga relationer med dem. Att vara en ambassadör för Extrahuset innebär att du är en nöjd kund som har valt att fortsätta samarbeta med oss. Vi sätter högt värde på att bibehålla en god relation från början till slut – från planering och genomförande till efter leverans.

Minnet av det förtroende du gav oss när vi byggde ditt extrahus lever kvar, och vi är stolta över att ha möjligheten att fördjupa vår kontakt med dig genom vårt ambassadörskap. Våra ambassadörer representerar en viktig del av vår historia och vår framtid, och vi är tacksamma för varje chans vi får att fortsätta vara en del av deras husprojekt.

Våra ambassadörer är våra berättare. Genom att öppna upp dörrarna för potentiella kunder och ge dem en möjlighet att höra om din erfarenhet, skapar vi transparens och ärlighet i bedömningsprocessen. När nya kunder söker pålitliga husleverantörer och innovativa lösningar, ger våra ambassadörer dem möjligheten att få en inblick i vårt arbete genom deras ögon.

Vi är glada över att kunna erbjuda lokala visningar runt om i hela Sverige genom ambassadörskapet. Det ger våra potentiella kunder en chans att se olika husalternativ och träffa människor som har tagit resan med oss tidigare. Våra ambassadörer är en förlängning av vår familj och vår filosofi, och de är en integrerad del av vår strävan efter att skapa inte bara hus utan också meningsfulla upplevelser.

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält