POOLHUS

Är du intresserad av att bygga ett poolhus på din tomt? Vi skräddarsyr alltid våra hus, vilket ger dig möjligheten att skapa ett poolhus som ger dig unika möjligheter. Du kan förlänga sommaren med ett vackert och modernt poolhus. Vi kan anpassa huset med öppna glaspartier och skjutdörrar för att på så sätt kunna njuta av kvällssolen och förlänga sommarkvällarna när det blir lite svalare mot kvällskvisten.

Våra poolhus kan användas till flera olika användningsområden. Användningsområden som våra kunder har använt sig av är tillexempel hemmagym, gäststuga för weekendgäster, för uthyrning eller varför inte ett eget hemmagym? Man kan också välja att bygga in poolvärmepumpen i huset för att på det sättet dölja maskineriet.

Alla våra poolhus går att anpassa efter dina krav och förväntningar, vi på EXTRAHUSET är väldigt stolta över att ha en arkitekt i huset. Vilket gör att du som kund kan göra dina drömmar till en verklighet. Hör av dig till oss redan idag och förgyll din sommar med grannskapets finaste poolhus.

Kan man ha poolhus med bastu?

Ja vi har byggt flera attefallshus med bastu och att ha en bastu på tomten nära poolen är ett populärt val som vi absolut rekommenderar. Eftersom vi skräddarsyr som en del av servicen kan du på ett enkelt sätt bygga ditt egna bastuhus med relax, toalett, dusch och varför inte ett kök? Hör av dig till oss idag så kan vi berätta mer om hur du kan skräddarsy ditt bastuhus med flera olika bastu interiörer som passar dig. Oavsett om du ska använda den i närheten av poolen eller på tomten som en fristående färdigbyggd stor bastu. Det finns dessutom inte mycket som slår en vinter i din egna vedeldade bastu och se ut över en snöfylld tomt.

Våra mest populära Poolhus

Här nedan kan du se våra bästsäljande attefallshus som kan användas som poolhus, med och utan loft. Låt dig inspireras!

Attefallshus Orust 30 kvm

ORUST 30

Ett av våra snyggaste attefallshus! Går även att skräddarsy efter dina krav och förväntningar för att på det sättet skapa ditt unika hus. Huset är arkitektritat och vi har en arkitekt i huset som kan hjälpa dig direkt vid kontakt.

Läs mer om huset här
Attefallshus Orust 30 kvm

Falsterbo 30

Stora panorama fönster, med högt i tak som skapar en optimal planlösning för ett poolhus. All planlösning går att skräddarsy och på det sättet kan du ta fram ett hus som passar dina krav och förväntningar!

Läs mer om huset här
Attefallshus Bohuslän 25 med loft

Bohuslän 25 loft

Nyckelfärdigt poolhus 25 kvadratmeter med loft för extra utrymme.

Läs mer om huset här
Attefallshus Bohuslän 25 med loft

Bohuslän 25

Attefallshus som poolhus, med eller utan bastu, helt upp till dig! Nyckelfärdigt!

Läs mer om huset här

Har du några andra frågor?

Kontakta oss här!