Poolhus

Är du intresserad av att bygga ett poolhus på din tomt? Vi skräddarsyr alltid våra hus, vilket ger dig möjligheten att skapa ett poolhus som ger dig unika möjligheter. Du kan förlänga sommaren med ett vackert och modernt poolhus. Vi kan anpassa huset med öppna glaspartier och skjutdörrar för att på så sätt kunna njuta av kvällssolen och förlänga sommarkvällarna när det blir lite svalare mot kvällskvisten.

Våra poolhus kan användas till flera olika användningsområden. Användningsområden som våra kunder har använt sig av är tillexempel hemmagym, gäststuga för weekendgäster, för uthyrning eller varför inte ett eget hemmagym? Man kan också välja att bygga in poolvärmepumpen i huset för att på det sättet dölja maskineriet.

Alla våra poolhus går att anpassa efter dina krav och förväntningar, vi på EXTRAHUSET är väldigt stolta över att ha en arkitekt i huset. Vilket gör att du som kund kan göra dina drömmar till en verklighet. Hör av dig till oss redan idag och förgyll din sommar med grannskapets finaste poolhus.

Attefallshus Stockholm
Attefallshus Orust i Åhus

Kan man ha poolhus med bastu?

Ja vi har byggt flera attefallshus med bastu och att ha en bastu på tomten nära poolen är ett populärt val som vi absolut rekommenderar. Eftersom vi skräddarsyr som en del av servicen kan du på ett enkelt sätt bygga ditt egna bastuhus med relax, toalett, dusch och varför inte ett kök? Hör av dig till oss idag så kan vi berätta mer om hur du kan skräddarsy ditt bastuhus med flera olika bastu interiörer som passar dig. Oavsett om du ska använda den i närheten av poolen eller på tomten som en fristående färdigbyggd stor bastu. Det finns dessutom inte mycket som slår en vinter i din egna vedeldade bastu och se ut över en snöfylld tomt.

Kontakta oss

Vill du bygga ett extrahus?

    * Obligatoriska fält