Attefallshus blå

Attefallshus #774

Fiskebäckskil, Bohuslän|30 m²

Anpassad från husmodellen Orust

Kundmodellen Attefallshus #774 är anpassad tillsammans med kund och våra arkitekter genom inspiration av vår husmodell attefallshus Orust.

Vi är supernöjda med vårt hus från Extrahuset! Processen från första kontakten tills huset var på plats, inklusive kontakten och allt stöd från Fredrik som hade hand om oss, var fantastisk. Finishen på huset är hög och dokumentationen som behövdes för bygganmälan och slutbesked var mycket bra. Handläggningen hos Lysekils kommun gick därför mycket smidigt. När det uppstod några mindre fel, löste Extrahuset dem mycket professionellt och snabbt. Som sagt är vi mycket nöjda med allt!

– Inga & Åke Törnblad
Kund #774
Attefallshus blå
Blått attefallshus

Bilder

Attefallshus anpassat efter kund

Inspireras av bilder på kundmodellen Attefallshus #774 och hitta inspiration för ditt drömhus. Alla våra extrahus är fullt anpassningsbara och skräddarsys efter dina önskemål på design och funktion, inifrån och ut.

Planlösning

Attefallshus #774

Eftersom våra hus är fullt anpassningsbara utifrån dina önskemål finns stora möjligheter att skapa din unika planlösning. Nedan finner du vilken planlösning Attefallshus #774 valde att anpassa sitt hus med.

Vanliga frågor om Attefallshus från Extrahuset

Intresseanmälan

Vill du också bygga ett attefallshus?

    * Obligatoriska fält