Attefallshus med loft

Våra attefallshus med loft erbjuder en smart lösning för att maximera ytan på din tomt. Med en välplanerad nedervåning som rymmer allrum, kök och badrum finns det gott om plats för dagliga aktiviteter. Loftet blir då ett flexibelt utrymme som kan användas som sovplats eller för förvaring. Oavsett om det är tänkt att fungera som gäststuga, kontor eller permanent boende, så är attefallshus med loft ett mångsidigt alternativ som passar en mängd olika behov.

Fördelarna med loft i ett attefallshus

  • Extra utrymme – Genom att inkludera ett loft i ditt attefallshus kan du effektivt utnyttja utrymme. Loftet ger dig möjlighet att skapa extra plats för sovrum, arbetsytor eller förvaring samtidigt som du får mer yta på nedervåningen.
  • Flexibilitet – Loftet erbjuder en anpassningsbar lösning för dina behov. Det kan skräddarsys för att vara öppet och luftigt eller uppdelat i separata sektioner för olika ändamål, som exempelvis ett sovrum och en arbetsyta. Denna flexibilitet gör det möjligt att skapa ett utrymme som passar din livsstil och preferenser.
  • Anpassningsbart för framtiden – Attefallshus med loft är inte bara en investering för nuet utan även för framtiden. Om dina behov förändras över tid, som till exempel en växande familj, kan loftet anpassas för att möta dessa förändringar utan att behöva genomgå omfattande ombyggnationer.
  • Skapar avskildhet – Ett loft kan också fungera som en plats för avskildhet i ditt attefallshus. Genom att placera sovrummet på loftet separeras det från de övriga delarna av huset, vilket skapar en privat och avskild yta för avkoppling och sömn. Detta kan vara särskilt värdefullt om ditt attefallshus används som en gäststuga.

Extrahuset XL med ståhöjd på loftet

Vår senaste kollektion, Extrahuset XL, erbjuder ett praktiskt och flexibelt boendealternativ. Denna smarta planlösning ger dig 20 cm extra takhöjd på loftet jämfört med våra traditionella hus, vilket ger en känsla av rymlighet och komfort. Med en generös ståhöjd på 180 cm skapas en bekväm atmosfär där du kan röra sig fritt och bekvämt inuti huset. Extrahuset XL ger även möjlighet till extra sovutrymme, perfekt för att välkomna fler gäster eller familjemedlemmar utan att kompromissa med komforten.

Attefallshus med loft ingår i vår standard

Loft är för oss en självklar del av varje attefallshus och inkluderas därför som standard i vårt sortiment. I de flesta av våra leveranser väljer våra kunder loft tillsammans med vår innovativa trapplösning. Vi anser att detta inte bara är en smart investering för att maximera utrymme och funktionalitet, utan även en möjlighet att skapa en personlig och bekväm boendemiljö som passar just dina unika behov. Ta kontakt med oss på Extrahuset redan idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett attefallshus med loft.