Skriva avtal

Dags att skriva kontrakt

Att bygga ett hus är en stor investering och det är viktigt att ha koll på allt som rör husköpet. I den här artikeln tar vi en titt på vad som finns med i ett husköpskontrakt när du köper ett hus från Extrahuset. Vi går igenom allt från priset till garantier och ansvar, så att du kan vara säker på att du har koll på allt innan du skriver på kontraktet.

Kontraktsskrivning

Allt du behöver veta om ditt husköp med Extrahuset

Kontraktet innehåller viktig information som priset, vad som ingår i köpet och när huset ska vara levererat. Du kan även läsa om de garantier som ingår i ditt husköp och deras löptid. Dessutom får du tillgång till alla dina husritningar och annan nödvändig dokumentation genom vår kundplattform där du även signerar ditt avtal via E-signering. Detta ger dig fullständig insyn och kontroll över ditt husköp och underlättar hanteringen av viktig information under processen.

Första betalningen sker inte vid kontraktsskrivning

Betalar man in första betalningen vid kontraktsskrivning hos Extrahuset sker det vanligtvis inte innan startbeskedet är klart och färdigt. Därför har du som kund ingen risk att betala extra om ditt startbesked inte går igenom.

Totalentreprenad samt Extrahuset ansvar

I kontraktet specificeras allt som hör till din totalentreprenad samt Extrahuset ansvar som är vårt trygghetspaket hos Extrahuset. Om du väljer detta kan du känna dig trygg genom hela processen där vi tar hand om hela processen om inte andra önskemål finns. Vi hjälper dig med all dokumentation, upphandling, förberedelse av mark och grund, försäkring och installation mm. Läs vår leveransdeklaration för mer information kring detta:

Kontakta oss

Vad kan vi hjälpa dig med?

    * Obligatoriska fält